УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Завершився Кам'янець-Подільський етап чемпіонату 'DJUICE ГОЛ 2009'
Написал Ruslan Nazarets   
24.03.09
djuicegol.jpg

Протягом двох днів, 21 та 22 березня, відбулися матчі міського етапу ІV Всеукраїнського чемпіонату з футболу серед школярів «DJUICE ГОЛ 2009». За право вийти до наступного – регіонального – етапу боролися юні футболісти й танцівниці з груп підтримки в 64 містах України.

Всеукраїнський шкільний чемпіонат з футболу «DJUICE ГОЛ 2009» набирає обертів і неухильно наближається до своєї кульмінації. Отже, позаду вже другий, міський, етап змагань, у ході якого команди доводили свою першість у межах рідного міста. За правилами чемпіонату «DJUICE ГОЛ 2009», аби визначити кращу шкільну футбольну збірну міста, команди-учасниці грали два тайми по 15 хвилин із десятихвилинною перервою. У Кам’янець-Подільському змагалися команди шкіл № 6, 5, 12, НВК № 17, 9, 16, Слобідсько-Рихтівського НВК, гімназії та ліцею «Антей».

Ігри проводяться за олімпійською схемою, тобто на вибування. Переможець визначався 21 та 22 березня в матчах 1/8, 1/4, півфіналу і, звичайно ж, у фінальній грі міського етапу «DJUICE ГОЛ 2009».

Фото футбольної команди У результаті завзятого протистояння в регіональний етап чемпіонату вийшла команда Гімназії з рахунком 5:1. Підопічні тренера Василя Івановича Смоляра представлятимуть місто на регіональних змаганнях у Львові. Журі також нагородило найкращого форварда міста Заклевського Тараса (гімназія) та найкращого воротаря Боднара Івана (Слобідсько - Рихтівський НВК).

На міському етапі до юних футболістів приєдналися дівчата з груп підтримки. 21–22 березня вони розпочали змагання за звання чемпіонів «DJUICE ФАН 2009». Участь у цьому чемпіонаті беруть дівочі групи підтримки лише з тих шкіл, футбольні команди яких за результатами кваліфікації пройшли до міського етапу. Учасниці «DJUICE ФАН 2009» виступали зі спортивно-танцювальними номерами у перервах між основними матчами. Їхні виступи додали яскравих емоцій футбольному змаганню, а кращими серед кам’янець-подільських груп підтримки авторитетне журі визнало дівочу команду із Гімназії.

Фото групи підтримки Тож тепер переможців міського етапу чемпіонату чекають ігри регіонального етапу, які відбудуться 11 квітня в Києві, Одесі, Львові та Харкові (північ, південь, захід, схід) і визначать квартет кращих шкільних збірних України в кожному регіоні. Фінали «DJUICE ГОЛ 2009» та «DJUICE ФАН 2009» відбудуться 16 травня у Києві.

Одночасно триває конкурс на найкращий прапор футбольної команди для всіх уболівальників. Юні художники залучили всі свої таланти й фантазію і на початку березня представили на суд публіки результати кількамісячної творчої праці. Переможця визначить он-лайн голосування на сайті чемпіонату www.football.djuice.com.ua, яке триватиме до 16 травня. Проголосувати за найоригінальніший і найбарвистіший футбольний прапор може кожен охочий.

Усі учасники чемпіонату 2009 р. на кожному етапі отримають призи від «DJUICE», а на переможців, крім титулів чемпіонів, чекають захопливі призи: юні футболісти отримають поїздку до Німеччини на футбольний матч найкращих європейських клубів, краща дівоча група підтримки – майстер-клас із популярним українським хореографом Дімою Коляденком, автори найкращого футбольного прапора – квитки на футбол. «DJUICE ГОЛ 2009» об’єднує запальних, життєрадісних і активних.

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 9