УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Засідання Духовної ради Кам’янця–Подільського
Written by Alex Andrushchak   
chetver, 26 berezen` 2009

tolerance.jpg На засіданні були присутні члени Духовної ради та учителі 5-х класів, які викладають курс «Основи християнської етики» у місцевих школах. Засідання розпочав Т.В. Банас.

Тарас Васильович повідомив присутнім, що 18 лютого 2009 року в національному університеті «Острозька академія» відбулася науково-практична конференція «Виховання дітей дошкільного віку на християнських моральних цінностях». Робота учасників конференції була поділена на два етапи: І-й етап «Досвід виховання дітей дошкільного віку на християнських моральних цінностях» і ІІ-й «Теоретичні аспекти виховання дітей дошкільного віку на християнських моральних цінностях». Кожен із етапів конференції був поділений за темами виступів і за місцем подання доповіді.

Члени ради спільно із учителями обговорили питання придбання підручників з курсу «Основи християнської етики». Було вирішено придбати підручники з курсу «Основи християнської етики» для шостих класів на наступний 2010рік. Вартість одного комплекту для навчання учня 6-го класу: підручник, хрестоматія, зошит становить близько 40 гривень. Також члени ради зауважили, що таких комплектів на 2010 рік для учнів 6-х класів слід придбати близько 400-сот, такою є кількість дітей, батьки яких подали заяви на продовження курсу «Основи християнської етики» в наступному 6-му класі. Було прийнято рішення через учителів, які викладають курс «Основи християнської етики» у 5-тих класах місцевих шкіл, повідомити батьків про те, що книги слід закупити найближчим часом і без їхньої допомоги – це здійснити неможливо. Учителям було дане завдання через дві неділі від дати проведення засідання ради проінформувати членів ради про бажання та пропозиції батьків щодо придбання комплектів підручників з курсу «Основи християнської етики».

Члени Духовної ради міста спільно із присутніми на засіданні учителями прийняли рішення провести подальше стажування спеціалістів для викладання у школах курсу «Основи християнської етики» на місцевому рівні, за підтримки національного університету імені Івана Огієнка та за сприянням «Острозької академії».

  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
15 guests online