УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Брифінг заступника начальника УЖКГ Валентина Свідерського
Written by Alex Andrushchak   
ponedilok, 06 kviten` 2009

31 березня у прес-центрі міської ради відбувся брифінг за участі заступника начальника УЖКГ Валентина Свідерського та директора КП “Інспекція з контролю за благоустрооєм та санітарним станом міста» Сергія Цугеля. Йшлося про проведення місячника озеленення, благоустрою та санітарної очистки в місті, який розпочався 18 березня. З цього приводу, за інформацією Валентина Свідерського з 10 березня в УЖКГ працює штаб, де відбувається щоденне планування та аналіз інформації про наявність стихійних звалищ., зон особливої уваги комунальних служб.

Валентин Свідерський повідомив про те, що робота триває, не дивлячись на не зовсім сприятливі погодні умови, щоденно працює 198 двірників, хоча цього зовсім не достатньо, щоб забезпечити чистоту та охайність 100-тисячного міста. Крім того, до прибирання міста залучені школи, вищі та середні учбові заклади, підприємства.

На сьогодні, основні зусилля служб направлені на охайність території Старого міста, адже з 2 квітня -початок туристичного сезону. Паралельно з прибиранням вулиць проводиться ямковий ремонт доріг. З 2 квітня планується розпочати побілку дерев та бордюрів, а також висадка садженців.

На думку директора КП Інспекція з контролю благоустрою та санітарної очистки міста Сергія Цугеля одних лише заходів комунальників не достатньо для забезпечення чистоти міста, потрібна участь усіх підприємств, установ, організацій. Контроль з боку влади буде жорстким, адже сьогодні ,як ніколи, актуальна участь громадськості, кожного кам’янчанина у тому, щоб зробити своє місто найкращим.

  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
10 guests online