УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
Відкриття ІІІ Міжнародного фестивалю технічних видів спорту 'Технопарк кам’яного періоду-2009'
Written by Ruslan Nazarets   
p'yatnytsya, 24 kviten` 2009

Фото Ірини Пустиннікової По закінченню мотобольного матчу на присутніх чекало відкриття ІІІ Міжнародного фестивалю технічних видів спорту «Технопарк кам’яного періоду-2009».

Спершу ведучий оголосив організаторів заходу – Фестивальну агенцію «Ратуша» та Кам’янець-Подільську міську раду. Тому він запросив до слова заступника міського голови Олега Демчука, який привітав гостей фестивалю та побажав усім приємного проведення часу разом з учасниками та організаторами «Технопарку-2009».

Під звуки гімну у виконанні військового оркестру одні з найвидатніших спортсменів з автослалому та мотоболу підняли прапор України, що знаменувало офіційне відкриття фестивалю.

Продовженням урочистої церемонії стало нагородження переможців конкурсу графіті, яке провели Олег Демчук та Степан Павловський. Свої побажання виголосив заступник міського голови: «Хотілося б, щоб митці графіті розписували не наші будинки та пам’ятки архітектури, а виключно паркан на мотобольному стадіоні».

Після нагородження подякували партнерам фестивалю: готелю «Gala-hotel», готелю «7 Днів», «Гермес», поліграфічному підприємству «Віта-друк», мережі пі церій «МакСмак», стейк-хаусу «Лондон», будівельному підприємству «БВТ «Рокор», МП «Ізумруд», ПП «Калина», ВАТ «Кам’янець-Подільський електромеханічний завод».

Після офіційної частини на глядачів чекали показові виступи вихованців секції мотокросу Станції юних техніків піл керівництвом Анатолія Панчука, а також чемпіонів України з атослалому, членів Прикарпатського автомобільного клубу Ігоря Фальчука та Володимира Власенка. Особливо глядачів вразили останні, оскільки показові виступи їхньої команди не обмежились лише індивідуальними трюками, а залучили також «добровольців» з трибун, які виявили неабияку мужність, беручи участь у небезпечних «автомобільних фігурах».

  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
17 guests online