УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
Клубна вечірка 'Мандрівка англійським автобусом'
Written by Ruslan Nazarets   
p'yatnytsya, 24 kviten` 2009

routemaster-bus.jpg Після шуму моторів та «автомотоекстріму» кам’янчани та гості міста мали можливість поринути у спокійну атмосферу англійської клубної вечірки, яку запропонував до їхньої уваги стейк-хаус «Лондон» та автор сценарію і натхненник втілення проекту Борис Шликов.

Старт клубної вечірки «Мандрівка англійським автобусом» під девізом «Англійське авто – традиція задоволення» відбувся о 19.00, коли усі зали стейк-хаусу вщерть заповнилися відвідувачами.

Розпочався вечір з привітання хазяїв вечора – Валентини Іванівни та Георгія Антоновича Телятицьких, для яких зіграли класичну королівську мелодію, що змусило присутніх ще більше заглибитися в атмосферу англійської культури.

Щоправда, незадовго після початку заходу тиха атмосфера змінилася на досить активну, бо майже всі присутні швидко почали брати участь у конкурсах, запропонованих ведучим. Переповнені зали стейк-хаусу з ентузіазмом відповідали на запитання, визначаючи найкращого знавця англійської мови, яким міг стати кожен, (конкурс на знання англійських елементарних технічних термінів), найкращого конструктора літачків з паперу, знавця британських марок автомобілів та їхньої історії, експерта з хронології розвитку лондонського таксі та вічного символу столиці Британії – двоповерхового автобуса «Routemaster» («Рутмастер»).

Доповнювали ці «інтелектуальні» штурми майстерно виконані композиції з репертуару «The Beatles», «Машины времени», зразки арт-року та драйвовий панк.

Особливо сильно відчувалася мало не сімейна атмосфера вечора, коли майже весь зал разом з виконавцями співав «Let it be…», «Вот, новый поворот…» та ще багато інших цікавих і знайомих композицій.

Беззаперечно, клубна вечірка у справжньому англійському стилі викликала масу позитивних емоцій у гостей та організаторів. Зокрема, власники виголосили побажання продовжити «клубну традицію», щоб ще більше «заразити» Кам’янець-Подільський «справжнім британським духом».

  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
7 guests online