УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
Фінал чемпіонату «DJUICE ГОЛ 2009»
Автор: Administrator   
13.05.09

В суботу 16 травня у Києві на олімпійський спортивній базі «Святошин» відбудеться національний фінал ІV Всеукраїнського шкільного чемпіонату з футболу «DJUICE ГОЛ 2009» та чемпіонату груп підтримки «DJUICE ФАН 2009».

Титули чемпіонів виборюватимуть чотири команди-переможці регіональних етапів:

  • Житомирська ЗОШ № 24,
  • Каховська ЗОШ № 4,
  • Рівненський НВК № 26,
  • Харківська ЗОШ № 153.

та чотири найкращі групи підтримки:

  • Чернігівська ЗОШ № 35,
  • Херсонська ЗОШ № 1,
  • Кам’янець-Подільська гімназія,
  • Макіївська ЗОШ № 61.

16 травня футбольні команди зіграють два півфінали, матч за третє місце та фінал. Матчі складатимуться з двох таймів по 15 хв. та перерви 10 хв. У перервах між матчами виступатимуть дівочі групи підтримки в рамках чемпіонату «DJUICE ФАН 2009».

Ведучими церемонії відкриття будуть відомі музиканти Фоззі та Фагот, лідери гурту «ТНМК», які спробують себе у ролі футбольних коментаторів. У перервах між змаганнями глядачі і вболівальники зможуть взяти участь в інтерактивних вікторинах і конкурсах та отримати за це різноманітні подарунки.

14 травня завершиться он-лайн голосування за найкращий прапор футбольної команди, яке триває на офіційному сайті чемпіонату www.football.djuice.com.ua.

Переможців, крім титулів чемпіонів, чекають захопливі призи: юних футболістів – поїздка на футбольний матч до Німеччини, дівчат із групи підтримки – майстер-клас із популярним українським хореографом Дімою Коляденком, авторів найкращого футбольного прапора – квитки на футбол.

Шкільний футбольний чемпіонат «DJUICE ГОЛ» внесено до спортивного календаря заходів Міністерства освіти та науки України. У 2009 році чемпіонат проводиться вчетверте. За роки свого існування він об’єднав близько 66 700 учнів із різних куточків України. У 2009 році в чемпіонаті взяли участь 2 380 шкіл із 64 українських міст, серед них понад половина – райцентри і містечка. Чемпіонат традиційно складається з чотирьох етапів: кваліфікаційний, міський, регіональний, національний.
«DJUICE» – молодіжний мобільний бренд, який підтримує всі нові й актуальні події в житті української молоді. «DJUICE ГОЛ» – один із важливих елементів стилю життя від «DJUICE»: здорового, активного, успішного, енергійного, різнобічного, спрямованого на краще майбутнє. Подробиці шукайте на www.football.djuice.com.ua

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
24 гостей