УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Міжнародний фестиваль-конкурс Українського естрадного мистецтва «Захід ХХІ століття»
Автор: Alex Andrushchak   
21.05.09

Незвичайно – святкове дійство відбувалося на початку травня у старовинному місті Івано-Франківськ, куди прибули зразковий ансамбль танцю «Сонечко» Міського будинку культури, та ансамбль спортивного-бального танцю «МАКСІ» Центру дитячої творчості. Там їх зустрічав ІХ Міжнародний фестиваль-конкурс Українського естрадного мистецтва «Захід ХХІ століття».

Учасники виступали у різних вікових категоріях, де їх оцінювало почесне журі, яке складали заслужені та народні артисти України. Більше ніж 160 учасників з 18-ти областей України творили неперевершене дійство святкової феєрії, танцю та співу. Після напруженого відбору та конкурсу, підсумок журі був остаточним; «МАКСІ» та «СОНЕЧКО» є фіналістами і учасниками гала-концерту. Окрім виступу діти мали можливість прогулятись вулицями старовинного міста, з захопленням спостерігати «Свято Ковалів», та їх витвори. Вихованці обох колективів отримали схвальні відгуки від організаторів фестивалю та глядачів.

Гала-концерт відбувався на центральній площі міста, біля ратуші, і виходив у прямий ефір регіонального телебачення, де з 69-ти номерів наші Кам`янчани презентували три своїх танці. Надзвичайно дружня атмосфера була присутня між колективами та їх керівниками, тому нових шанувальників та друзів у наших дітей, було просто не перерахувати.

Першими дізнавались свій результат і здобули почесне третє місце солісти зразкового ансамблю танцю «Сонечко» у складі Богдани Бойко, і Вадима Шевцова, у віковій категорії 13-17 років (малі форми) з хореографічною композицією «Приборкання норовливого». Наші маленькі зірочки з ансамблю спортивного-бального танцю «МАКСІ» ЦДТ піднялися на другу позицію віковій категорії 9-12 років з хореографічною композицією «Жив був пес», і полюбились глядачеві своєю майстерністю, акторською грою та надзвичайно оригінальними костюмами; розписані подільськими орнаментами. (автор костюмів Наталія Качковська – керівник Зразкового гуртка образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «КОЛОРИТ» ЦДТ) А зразковий ансамбль танцю «Сонечко» просто зірвав шквал оплесків здобувши першу премію у віковій категорії 13-17 років з танцем «Незвичайне побачення», та отримав подарунок DVD плеєр. Цей колектив на протязі трьох хвилин тримав усіх глядачів у шаленому ритмі Рок-н-ролу.

Повертались додому з трьома дипломами, морем емоцій та сльозами радості на очах маленьких танцюристів. Колективи висловлюють щиру подяку за підготовку та терпіння своїм керівникам Томайчуку Миколі Анатолійовичу ансамбль спортивного-бального танцю «МАКСІ» ЦДТ, та Стаднік Тетяні Іванівні зразковий ансамбль танцю «Сонечко» МБК. А вони в свою чергу горді за таких талановитих дітей та організований батьківський колектив, завдяки якому відбулася ця поїздка.

Ми вважаємо, що керівництво ЦДТ та МБК, де займаються ці колективи, можуть ними пишатися. Тому що, у такому маленькому місті з величезною кількістю танцювальних колективів, з`являються нові зірочки, які прославляють наше місто за його межами і роблять це професійно.

Щасти вам, нові таланти!

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
13 гостей