УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Формула 1. Гран-Прі Монако 2009.
Written by Alex Andrushchak   
subota, 23 traven` 2009

Ще у четвер, на вільних практиках, і Макларен і Ферарі демонстрували пристойні результати. Але на результати практик не дуже звертають увагу, бо кожен працює по власні програмі. А вже сьогодні у кваліфікації, стало видно , що ці результати не були випадковими. Наприклад другу сесію виграли фіни Райконен та Ковалайнен. А вже у фінальній частині кваліфікації лише на останіх секундах вирвати поул з рук Кімі вдалося Батону.

Не обійшлося і без пригод. Так відразу на першому колі кваліфікації розвернуло Масу і на його боліді було зламано переднє крило. А згодом відзначився Люся. Відзначився зламаною задньою підвіскою, і так і залишився в третьому сегменті. Потім був розворот Піке, правда тут обійшлося без пошкоджень. Дуже невдало виступили Тойота та БМВ, обидві команди повним складом склали компанію Люсі. Але завдяки цьому, можемо привітати Форс Індію з першим попаданням повним складом в Q2.

Отже, сьогодні нас очікують 78 кіл по легендарній гоночній трасі, перемога на якій цінується на рівні з перемогою в чемпіонаті. Невдаха вчорашньої кваліфікації, Льюіс Хемільтон, буде стартувати з останьої позиції, тому що на його боліді було зроблено заміну КП після аварії в кваліфікації.

В першій десятці всі заправлені приблизно рівно, крім Фетеля який найлегший. Тімо Глок, Тойота, буде стартувати з піт-лейн. Схоже, що деякі пілоти з хвоста пелетону будуть на тактиці одного піт-стопу. Тільки Ферарі та Макларен стартуватимуть з КЕРС.

Кімі має спробувати скористатись КЕРС на старті, бо інашке йому не пройти Батона. Пілоти відправились на прогрівочне коло. Люся на прогрівочному колі якось дивно прогрівав гуму. Старт, Барікело проходить Райконена.

Решту пілотів схоже зберегли свої позиції. Люся обігнав Ярно Трулі. Пара браунів відрвалась від Райконена вже на дві секунди. Краще коло від Барікело - 1:18.471. Брауни їдуть на суперсофті, а Ферарі на софті.

Маса переслідує Фетеля, це боротьба за 4-ту позицію. Фетель явно повільніший від Маси. Маса зрізає шикану. Повртає позицію Фетелю а разом з Фетелем проскакує повз Масу і Росберг. Кращий час кола від Батона. Розрив між Райконеном та Фетелем вже 15 секунд.

Росберг, Маса, Ковалайнен, Вебер проходять Фетеля. Фетель на піті. Контакт Вебера з Піке а також Люсі з БМВ. Піке в піті, Сутіль в піті. Кімі підібрався на відстань атаки до Барікело. Кращий час кола від Маси. Кращий час кола від Росберга. В браунів явні проблеми з гумою.

Райконен в піті. Аварія Фетеля. Барікело в піті. Батон в піті. Ніко Росберг виходить на першу позицію після піт-стопу Батона. Кімі знову за Барікело. Батон знову в лідерах. Росберг в піті, Маса другий. Маса в піті.

Повертається сьомим. За рахунок піта він виперджає Росберга. Ковалайнен в піті. Повертається восьмим. Вебер в піті з 2-ї позиції. Вебер проходить Росберга за рахунок зупинки. Кімі відстав від Барікело на 2 секунди. В лідируючій групі ще не зупинявся Алонсо. Брауни їдуть в швидшому темпі ніж інші гонщики.

Відрив Батона від Барікело, який йде другим вже близько 17-ти секунд. Алонсо в піті. Повертається за Фізікелою. Кращий час кола від Барікело. Кубіца в піті. Його болід заїзджає в гараж. Для нього гонку закінчено. Схоже, що в Ферарі є шанси на подіум сьогодні. А Батон поза конкуренцією.

Ті хто пішов на один піт-стоп матимуть великі проблеми з суперсофтом. Кращий час кола від Маси. Ферарі вийшли з 1:16. Кращий час кола від Барікело. Кращий час кола від Маси. Піт Накаджіми. Йому змінюють тактику на два піт-стопи. Батон готується пройти Люсю на коло. Проходить.

Кращий час кола від Маси. Райконен дещо скоротив дистанцію до Рубенса. Кращий час кола від Вебера. Маса застряг за коловим. Райконен все ближче підбирається до Барікело. Піт Хайдфельда. Це єдиний піт-стоп. Чи витримає суперсофт?

В плани Вебера входить обійти Масу на піт-стопі. Бурде ще не був на піті. Райконе помиляється та дещо програє Барікело. Кращий час кола від Батона. Рубенс в піті. Шанс для Кімі? Трулі та Сутіль в піті. Краще коло від Маси. Батон в піті. Кімі проходить повз Батона. Деякий час британцю доведеться їхати позаду. Рубенс зараз п'ятий. А Маса застряг за Батоном.

Як спрацює Ферарі на піт-стопі? Ковалайнен розбиває болід. Піт Кімі і він повртається позаду Рубенса. Замінюють крило на боліді Люсі. Вебер та Маса в піті одночасно. Маса не обходить Райконена на піті. Вебер також залишається позаду. Росберг зараз між Масою та Вебером. Глок в піті. Райконен знову в 3 секундах позаду Барікело.

Колові в районі Барікело-Райконен. Райконен на суперсофті їде на секунду повільніше від Барікело. До фінішу 16 кіл, чи витримає суперсофт? Піт-стоп Росберга. Повертається на сьомій позиції. Перед ним ще не зупинявся Алонсо. Трулі в піті. Алонсо в піті. Алосно повертається на 7-й позиції.

Маса вже в секунді позаду Райконена. Зараз Вебер почав відставати від Ферарі по секунді на колі. Можливо це ті самі проблеми, що були в Фетеля. Алосно проходить кругового Сутіля. Глок проходить Хайдфельда. Люся проходить Трулі. Накаджіма в піті, друга зупинка. Хайдфельд йде в темпі 1:21 і програє по п'ять секунд з кола Глоку. Він стримує Люсю.

В групі лідерів все стабільно. Бурде та Фізікела ведуть боротьбу за останнє восьме очкове місце. 3 кола до фінішу. Алонсо підбирається до Росберга. Накаджіма розбиває болід в Мірабо. Батон фінішує. Дубль Брауна!

Позаду Брауна зміни, замість звичного Редбула, сьогодні третє та четверте місце займають Ферарі, Райконен та Маса. Далі Вебер, Росберг, Алонсо, Бурде.

До зустріччі на гран-прі Туреччини, 7 червня!

Кам'янець-Подільський клуб вболівальників Формули 1.

 
Discuss (2 posts)
Формула 1. Гран-Прі Монако 2009.   28.05.2009 [09:47:06]
** Обговорення статті: Формула 1. Гран-Прі Монако 2009. **

#6832
Формула 1. Гран-Прі Монако 2009.   28.05.2009 [09:47:07]
Доступний відеозапис ГП Монако.
Звертайтесь.
#6833

You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
17 guests and 1 member online
VirgilTiz