УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Творчий концерт-звіт студентів та викладачів Кам'янець-Подільського училища культури
Автор: Alex Andrushchak   
25.05.09

У барвах слова, музики і танцю. Саме таку назву носив цього року творчий концерт-звіт студентів та викладачів Кам'янець-Подільського училища культури, який відбувся 19 травня 2009 року в міському Будинку культури і зібрав, як завжди, повний аншлаг. Трьохгодинна святкова програма у двох відділеннях промайнула непомітно та залишила масу вражень від кожного виступу.

Тридцять номерів концерту були присвячені рідному училищу та Дню міста. В першій частині на сцені дарували своє мистецтво учасники народної академічної хорової капели "Гомін" (О.Боднар), солісти-інструменталісти Людмила Пилипчук та Сергій Шумський, ансамбль класичного танцю "Арабески" (Т.Манкевич), оркестр народних інструментів (О.Грек), вокальний ансамбль "Роксолана" (О.Боднар), народний ансамбль танцю "Подільські візерунки" (В.Чорнобиль), фольклорний ансамбль "Джерело" (Т.Столаба), народний духовий оркестр (Л.Остап'юк), народний ансамбль естрадного танцю "Каскад" (О.Кучерява), викладачі училища Тетяна Столаба, Ольга Боднар, Ніна Городиська, Степан Пшенишнюк та Ярослав Стуговець, а також студенти вокального відділу Артем Белеуш, Інна Горбатюк та Руслан Степанюк.

"Колисковою" Дж. Шірінга розпочав друге відділення естрадний оркестр під керівництвом Романа Ковальського, екзотичне звучання саксофону дарували студенти духового відділу Сергій Третяк та Вадим Дроздовський, пісню подільського композитора Олексія Беца виконали Олександра Мазурок, Вікторія Верстюк та Тетяна Турун у супроводі вокально-інструментального ансамблю (керівник – С.Пшенишнюк). У виконанні студентів училища Вікторії Верстюк, Назара Щегельського, Тетяни Турун, Івана Вермянського, Руслана Степанюка та Аліни Губатої прозвучало перевесло українських популярних пісень. Надзвичайною експресією сповнили зал ансамбль "Каскад" та зразковий ансамбль танцю "Сяйво" НВК №9, які виконали хореографічну композицію "Барви Балкан". На хвилинку гумору запросив студент режисерського відділу Іван Онятицький. Завершили концерт "Українською святковою сюїтою" у виконанні ансамблю "Подільські візерунки" та композицією "Щоби пісня наша промениста радості плела вінок", присвяченою рідному училищу.

На завершення всім учасникам концерту подарували квіти від міського голови Анатолія Нестерука та запросили його до слова. Анатолій Макарович подякував творчим колективам та адміністрації навчального закладу за вагому подвижницьку діяльність на культурній ниві та висловив сподівання щодо розвитку культури та мистецтва не лише в нашому місті, а й у Хмельницькій області. Справжнім сюрпризом стала для всіх та викликала шквал оплесків інформація із уст міського голови про те, що незабаром училище рішенням сесії обласної ради буде реорганізовано в коледж культури та мистецтв.

Ну, а за лаштунками вирували емоції та палкі слова вітань. Свято вдалося, а інакше й не могло бути. Адже щоденна праця помножена на самобутній талант творить незабутній світ Слова, Музики і Танцю.

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
11 гостей