УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Урочисте засідання з нагоди Дня науки в Кам'янці-Подільському
Автор: Alex Andrushchak   
27.05.09

18 травня у сесійній залі проходило урочисте засідання з нагоди Дня науки.

Міський голова Анатолій Нестерук подякував усім науковцям за сумлінну працю та побажав кожному міцного здоров'я, родинного затишку, добробуту, сил і наснаги, професійної інтуїції і росту, вдалих проектів та ідей, цікавих зустрічей та нових відкриттів на славу Науки та України!

Міський голова відзначив кращих науковців міста, серед яких: викладачі Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка:

  1. Копилов Сергій Анатолійович – доктор історичних наук, професор, завідувач кафедри всесвітньої історії, декан історичного факультету.
    Сфера наукових інтересів Копилова С.А. – українська історіографія, історії славістики, новітня історія Болгарії. Має понад 90 наукових, навчальних і методичних публікацій, у тому числі підручника, монографій з питань історіографії. Член редколегій 3 наукових часописів з історичних наук.
  2. Кеба Олександр Володимирович – доктор філологічних наук, професор, проректор з наукової роботи.
    Кеба О.В. працює над такими галузями філології, як порівняльне літературознавство, історія світової літератури ХХ ст. Має понад 120 публікацій, серед яких монографії, навчальні та методичні посібники, статті у престижних фахових виданнях. Член спеціалізованих рад із захисту кандидатських і докторських дисертацій.
  3. Єдинак Геннадій Анатолійович – кандидат педагогічних наук, професор кафедри теорії і методики фізичного фиховання.
    Єдинак Г.А. працює над дослідженням теоретико-методичних основ диференційованого фізичного виховання у дошкільних, загальноосвітніх і вищих навчальних закладах. Має понад 80 наукових і навчально-методичних праць, серед яких 1 монографія, 17 навчальних і методичних посібників, 57 статей у фахових виданнях. Підготував 4 кандидатів наук.
    Викладачі Подільського державного аграрно-технічного університету:
  1. Коняхін Олександр Петрович – професор кафедри внутрішніх хвороб та гігієни тварин.
    Коняхін О.П. приймає активну участь в науковій роботі, захистив дисертацію на здобуття вченого ступеня доктора наук.
  2. Мельничук Оксана Василівна – доцент кафедри фінансів і кредиту.
    Мельничук О.В. приймає активну участь в науковій роботі, в організації навчально-виховного процесу в університеті, активно працює над впровадженням наукових досліджень у виробництво.
  3. Любинський Олександр Іванович, завідувач кафедри селекційно-генетичних технологій тваринництва, кандидат сільськогосподарських наук, доцент.
    Любинський О.І. на високому методичному рівні читає лекції і проводить лабораторні заняття з дисциплін «Генетика сільськогосподарських тварин з біометрією» та «Генетика у ветеринарній медицині». Має 142 публікації, з них 78 наукового і 64 навчального-методичного характеру, в тому числі 7 навчальних посібників, монографій, брошур.
    Вчителі загальноосвітніх навчальних закладів:
  1. Приста Андрій Васильович – вчитель суспільних дисциплін міського ліцею, вихованці якого є постійними призерами обласних та Всеукраїнських етапів конкурсу-захисту наукових робіт по лінії МАН та Всеукраїнських олімпіад.
  2. Доценко Ірина Василівна – вчитель англійської мови НВК№9, вчитель-методист, яка є постійним учасником і переможцем міської та обласної педагогічних виставок. У творчому доробку Доценко І.В. більше 70 публікацій, серед яких методичні і навчальні посібники, статті у фахових виданнях.
  3. Євчук Оксана Володимирівна – вчитель англійської мови НВК№9, вчитель-методист, яка є постійним учасником і переможцем міської та обласної педагогічних виставок . У творчому доробку Євчук О.В. більше 50 публікацій, серед яких методичні і навчальні посібники, статті у фахових виданнях.
    Учні загальноосвітніх навчальних закладів, які у цьому навчальному році стали переможцями обласного етапу та призерами Всеукраїнського етапу конкурсу-захисту наукових робіт по лінії МАН, переможцями і призерами IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів.
  1. Рімоніс Марта Альгісівна – учениця 11 класу міського ліцею.
  2. Ковальська Яна Миколаївна – учениця 11 класу міського ліцею.
  3. Опара Юлі Валеріївна – учениця 11 класу ЗОШ І-ІІІ ст. №12.
  4. Макаревич Андрій Олегович – учень 10 класу ЗОШ І-ІІІ ст. №10.
  5. Пелих Ксенія Миколаївна – учениця 11 класу НВК "Антей".

Крім того, ряд науковців отримали нагороди від управління освіти та науки Тюріна Володимира Петровича.

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
15 гостей