УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Перевірки функціонування у Кам'янці-Подільському залів гральних автоматів
Written by Міська рада Кам'янця-Подільського   
chetver, 28 traven` 2009

На виконання доручення Президента України В.Ющенка від 07.05.09р. №1-1\1007, розпорядження голови облдержадміністрації від 12.11.2007р. «Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з організації та утримання тоталізаторів, гральних закладів та Порядку контролю за їх додержанням у Хмельницькій області» та листа ОДА від 08.05.2009р. №70\26-08-2057\2009 повідомляємо, що розпорядженням міського голови від 14 травня 2009р. №342-р «Про створення робочої групи з перевірки функціонування у місті залів гральних автоматів» з метою приведення гральних закладів у відповідність до вимог діючих нормативних актів з питань пожежної безпеки, санітарних норм, Ліцензійних вимог, забезпечення безпеки працівників гральних закладів та їх відвідувачів в м. Кам’янець –Подільському робочою групою у складі О.Кушнір, начальника управління економіки, голови робочої групи, членів робочої групи: В.Михальського, начальника відділу ОДПІ, О.Іванюка, головного державного інспектор пожежного нагляду м.Кам’янець-Подільського, О.Тарасенка, завідуючого санітарно-епідемічним відділом міської санепідстанції, О.Ткачука, заступника начальника МВ УМВСУ, А.Стрільчука, помічника прокурора міста, Н.Стремінської, заступника начальника відділу торгівлі та захисту прав споживачів та С.Цвяка заступника начальника управління економіки протягом 14-15 травня ц.р. проведено інвентаризацію гральних закладів та здійснено суцільні обстеження суб’єктів господарювання у сфері грального бізнесу.

Станом на 15.05.2009р. у місті здійснюють підприємницьку діяльність у залах гральних автоматів 7 суб’єктів господарювання у 29 закладах. Зокрема, це:

  • Кам’янець-Подільська філія ПП «Портер», вул.Д.Галицького,13, вул.Гунська,36а, вул.Першотравнева,7, пр.М.Грушевського,25, вул.Соборна,21.
  • Хмельницька філія ПП «Портер»: вул.Драгоманова,14.
  • ТзОВ „Купідон”, пр.Грушевського,25, вул.Червоноармійська,10а, вул.Л.Українки,39в, вул.Л.Українки, 19а, вул.Кн.Коріатовичів,9, вул. Дружби народів,2є, вул.Д.Галицького,13, вул. Грушевського,32а. вул.30 років Перемоги,8, вул.Першотравнева,6, пр.М.Грушевського,22\1, вул.Соборна,18 , вул.Л.Українки,21а, вул.30років Перемоги,2\5.
  • МПП„Джокер”, :вул.Кн.Коріатовичів,14г., вул.Першотравнева,18, пр.М.Грушевського,36, Нігинське шосе, 37а.
  • ТзОВ „Трек” , пр.М.Грушевського,40, вул.Червоноармійська,45., пр.Грушевського, 40\2.
  • ПП «Європа Плюс», вул. Кн. Коріатовичів, 13, пр.Грушевського, 40\2.
  • ПП «Вегас», пр.М.Грушевського,25.

З усіх зазначених 29 залів гральних автоматів перевірку у 28 :суб’єкт підприємницької діяльності ПП «Вегас не працює з 8 травня ц.р., зареєстрований та сплачує за торгові патенти в Одеській області, тому в контролюючих органів відсутня адреса даного СПД.

  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
11 guests online