УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Нестерук vs Фортеця. Непорозуміння завершилось перемогою ДЕМОКРАТІЇ
Written by   
p'yatnytsya, 29 traven` 2009

Поголос про конфлікт між мером Кам'янця-Подільського і редакцією газети "Фортеця", який пішов і серед кам'янчан, і в інтернеті, на щастя, має вщухнути. Історія дійшла завершення, і виявилося, що деякі її прояви є лише свідченням живого демократичного процесу в громаді

Так, зазначив Анатолій Нестерук на прес-конференції у понеділок, по-людськи йому було боляче читати у газеті несправедливо образливі звинувачення кам'янчанина про те, що міська влада "не так" організувала фестиваль "Технопарк", як дехто хотів би. І люди, які розуміють, як складно міській владі працювати в умовах нинішньої кризи, теж болісно сприйняли цей вельми суб'єктивний лист. Тим більше, що у них були підстави вважати, що за думкою, висловленою, начебто окремою людиною, стоять наміри конкретних кланів облити брудом роботу міської влади.

Пізніше Анатолій Нестерук уточнив свою позицію:
- Я не проти критики, хоча і ображає, коли працю багатьох людей задля усіх кам'янчан одним несправедливим словом перекреслюють. А на проведення "Технопарку" ми витратили дуже багато і сил ентузіастів, і коштів, в умовах, коли у кожного господаря всяка копійка на рахунку. Але ж не відмовилися від свята технічних видів спорту, бо хотіли, щоб їхні прихильники мали радість.

Тим більше, я не бажаю, як хтось розказує, щоб газета "Фортеця" припинила існування. Бути їй чи не бути - справа її власників і колективу.

Кожна людина має право на свободу слова. Заради забезпечення прав і свобод наших співгромадян ми всі працюємо. Та хоч я свято визнаю право кожної людини на свою думку, вважаю: чому автор критичного матеріалу не прийшов до мене, особисто не сказав, що саме я зробив не так, і який вихід із ситуації він пропонує? Ми могли б скликати "круглий стіл", зібрати пресу, фахівців, спортсменів, чиновників. І разом пошукати вихід, аби надалі було краще.

Конкретно щодо ралі - треба знати, що це бренд Червоненка, і за його використання місто мало б заплатити 200 тисяч гривень - можливо, за "круглим столом" нашому критику довелося б згодитися, що в скрутний кризовий час витрачати такі кошти варто все ж більш раціонально. А життя довге - і у нас ще все буде, як ми всі, громадою, захочемо і заробимо!

Опубліковано в газеті "Фортеця" №21 (681), 28 травня 2009 року.

 
Discuss (6 posts)
Нестерук vs Фортеця.   29.05.2009 [12:08:05]
** Обговорення статті: Нестерук vs Фортеця. **

ОООО! Началось! Почти год была тишина, и тут вот тебе - на! У себя в почтовом ящике нашёл эту прашивую бумажку "Над містом нависає загроза...Нестерук - руки геть від фортеці". Ну, конечно, набрать текст и распечатать смелости хватило, а вот подписаться - кишка тонка! Сливают Макарыча по-чёрному, видать перешёл дорогу кому-то...
#6883
RE: Нестерук vs Фортеця.   29.05.2009 [13:49:07]
Видать предыдущий хочет вернуться. И выборы не за горами, почву готовит, блин.
"Лучше быть первым в деревне, чем вторым в Риме".
#6884
RE: Нестерук vs Фортеця.   29.05.2009 [15:14:31]
Слышал в маршрутке, как электорат обсуждал. От мифов понапридумывали пиарщики преклонного возраста! Говорят: "Этот усатый замминистра(вероятно Олександр Владимирович)из Киева приезжает на выходных и с Макарычем пьянки-гулянки устраивают в замке до утра" Бабули, видать, засады на валах всеношные устраивают;) !
#6885
RE: Нестерук vs Фортеця.   29.05.2009 [15:46:05]
"Фортеця" як виходила, так і виходить. Журналісти кажуть, що все начебто ок.
#6888
RE: Нестерук vs Фортеця.   31.05.2009 [08:33:52]
Якась дивна анонімна опозиція внесла сумяття у роботу мера.З Мазурчаком в місті " боролась" УНП шляхом роздавання листівок.А тут ні партії ,ні предводителя , туман.Добре ,що газета з редактором залишилась
#6989
RE: Нестерук vs Фортеця.   31.05.2009 [10:06:02]
А газетка и попиарилась заодно;)
#7031

You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
14 guests online