УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Інвентаризація торгових місць на ринку КВЗП «Кам'янець-Подільський»
Написал Alex Andrushchak   
15.06.09

Руснак Ірина – начальник відділу аналізу та прогнозування доходів фінуправління поінформувала про те, що з 14 по 28 травня 2009 року була проведена суцільна інвентаризація торгових місць на ринку, під час якої повністю фіксувались всі торгові місця, їх площі, перевірялась сплата ринкового збору , його розмір і відповідність зайнятому місцю, а також наявність необхідних документів на право торгівлі на ринку.

Що стосується наявності реєстрації підприємницької діяльності і наявності фіксованого або єдиного патентів Ірина Леонідівна повідомила, що під час інвентаризації виявлено 12 торгуючих, які працювали без патентів та 11 – які заявили, що саме оформлюють документи. Списки таких підприємців ОДПІ взято на контроль до повного залучення їх до оподаткування. Крім того, було зазначено про факти невідповідності розташування торгових місць до затвердженої схеми ринку. Тому по результатах інвентаризації адміністрації ринку буде направлено звернення щодо приведення плану ринку у відповідність до фактичного розташування торгових місць.

Також, до уваги взято звернення адміністрації ринку у фінансове управління щодо проведення коригування ринкового збору в сторону зменшення на 4,8 тис. грн.. щомісячно, або на 57,6 тис.грн. річного розміру збору, який врахований при затвердженні міського бюджету на 2009 рік.

Результати роботи групи з перевірки умов реалізації продуктів харчування на ринках Кам'янця-Подільського

На виконання розпорядження міського голови від 14 травня 2009 року № 343-р „Про затвердження складу комісії з перевірки умов реалізації продуктів харчування на ринках міста”, 14 травня 2009 у складі заступника начальника відділу торгівлі та захисту прав споживачів Стремінської Н.І., помічника санітарного лікаря по гігієні харчування міської СЕС Клапатюк В.З., заступника начальника управління ветеринарної медицини у місті Кам’янець-Подільському Сеника В.М., дільничного інспектора МВ УМВСУ в Хмельницькій області Стельмаха В.М в присутності старшого контролера - касира ринку Гнатюк О.А. проведено перевірку дотримання суб’єктами підприємницької діяльності умов реалізації продуктів харчування, правил торгівлі та вимог санітарного законодавства на ринку КВЗП «Кам’янець-Подільський».

З порушенням температурного режиму зберігання продуктів харчування підприємець К. реалізовувала сьомгу в кількості 3 упаковки, сир копчений – 7 упаковок, сир твердий російський – 3 упаковки. Підприємець Г. проваджувала підприємницьку діяльність без проходження медогляду. Інший підприємець реалізовувала редьку ( 2кг.), огірки (5кг.), помідори ( 5кг.), капусту ( 8 кг.) без досліджень лабораторії ветеринарної медицини ринку. Підприємець Шпендюк М.В. реалізовував капусту ( 8 кг.), помідори (10 кг.) без проведення лабораторного дослідження якості продукції. Підприємець Т. здійснювала підприємницьку діяльність з порушенням вимог санітарних норм та правил, у кіоску відсутній умивальник та предмети особистої гігієни. За виявлені порушення на приватних підприємців спеціалістами Кам’янець-Подільської міської СЕС складено протоколи про адмінпорушення.

За кілька днів червня виявлено велику кількість правопорушень підприємцями , але у зв’язку з вимогою постанови КМУ від 21 травня 2009 року № 502 « Про тимчасові обмеження щодо здійснення заходів державного нагляду ( контролю) у сфері господарської діяльності на період до 31 грудня 2010 року» протоколи про адмінпорушення на приватних підприємців працівниками СЕС не складалис Комісія продовжує роботу по виконанню розпорядження міського голови.

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 13