УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Всеукраїнський фестиваль водних видів спорту «Аквадром 2009»
Автор: Михайло Демчук   
26.06.09

На дворі нестерпна спека, попереду вихідні і ви понад усе прагнете звільнитись від шаленого міського ритму, з головою занурившись у вир активного відпочинку та екстиримальних розваг. «Аквадром» повертається! Унікальний шанс чудово провести уікенд в колі близьких та друзів і все це - ІІ Всеукраїнський фестиваль водних видів спорту «Аквадром», що запрошує своїх шанувальників до туристичних комплексів «Ксенія» та «Дністровська Рив’єра».

В рамках відкриття ІІ Всеукраїнського фестивалю «Аквадром - 2009» на вас чекають: видовищне шоу, парад плав засобів, катери, гідроцикли, байдарки, каное та катамарани з демонстрацією технічних можливостей. Гості та учасники фестивалю зарядяться позитивом від виступу екстрим шоу-команди «Гасай».

Вдруге збере своїх шанувальників конкурс краси «Дністровська королева», де визначиться найкраща красуня дністровського узбережжя.

Усі охочі зможуть долучитися до аматорських змагань запливу на байдарках та каное. Заядлі ж екстримали відчують драйв катання на катерах скутерах та водних лижах. Романтичні емоції гарантує незабутня кінна прогулянка до «Гнізда сірих чапель», яка остаточно вирве вас з урбанізованих обіймів міста.

Для захоплюючого проведення часу у колі сім’ї та друзів організація «Наша спадщина» запрошує взяти участь у «Сімейних іграх» та «Молодіжних іграх» із цікавими конкурсами та вікторинами. На молодшу вікову аудиторію чекає дитяча спортивна акція «Країна здоров’я». Ви гарантовано не будете нудьгувати!

«Аквадром»! Ви пам’ятаєте як все розпочиналось, тоді до вашої уваги фото-історія «Аквадром - 2008» очима фотомайстрів на «Дністровській Рив’єрі» та виставка екстремального фото на базі туристичного комплексу «Ксенія».

Не менш цікавою та насиченою обіцяє бути спортивна складова «Аквадрому». На спортивних фанатів чекають турніри з пляжного волейболу та футболу, а також першість фестивалю з підкидного дурня. Музична складова фестивалю наповниться мотивами бардівської пісні в рамках конкурсу «Слобідська ватра». В арсеналі ж вечірніх розваг розмістилася гаряча пляжна дискотека з кращими Dj’s та Mc’s, що гарантують море якісної музики та драйвовий настрій.

Приуроченими до святкування дня державного службовця в рамках «Аквадрому» пройдуть перегони на нетрадиційних плав засобах та караоке-шоу «У меня тоже голос я тоже петь хочу» серед представників відділів Райдержадміністрації та Міськвиконкому.

Кульмінацією фестивалю «Аквадром – 2009» стануть яскраві спалахи феєрверків у небі над дністровськими водами.

Ми запрошуємо усіх охочих активно провести свій уікенд в ритмі ІІ Всеукраїнського фестивалю водних видів спорту «Аквадром - 2009».

Прес-центр фестивальної агенції «Ратуша»
Михайло Демчук

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
18 гостей