УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Звернення ГО "Кам'янецький тролейбус" до кам'янчан.
Автор: Trofimoff   
06.07.09
"Дорогі кам'янчани! Історія будівництва тролейбусної лінії в нашому місті одним нагадує комедію, іншим - трагедію, третім скидається на детектив... Ми спільними зусиллями збудували її майже на 80%, але втартили в один момент завдяки ласим до народного добра людям...
Більшість мешканців здогадується, де поділося майно тролейбусної лінії. Новий міський голова та його команда заявляють, що правоохоронці розбираються, хто ж поцупив наше добро...
Хоча в Україні прийнято державну програму розвитку електротранспорту, яка діятиме до 2015 року, вона сьогодні ще не діє. Чому так? Бо немає політичної волі верховної влади. Але, тим часом, наше місто вже нині може ввійти до переліку міст, у яких державним коштом має з'явитися тролейбусне сполучення, бо у нас - НІАЗ "Кам'янець", НПП "Подільські Товтри", місто увійшло до списку семи чудес України. Електротранспорт важливий для збереження архітектурних і природних пам'яток. Отже, нам не доведеться вдруге викладати громадські гроші на будівництво, що практично нереально.
Якщо людина, наділена владою, наприклад, депутат міської ради, виступатиме проти тролейбуса в нашому місті, нехай громада оцінить його належно та віддасть йому данину під час найближчих виборів!
Ми вимагаємо невідкладно розробити цільову програму розвитку електротранспорту в нашому місті, винести її на громадське обговорення та затвердити на сесії міськради!
Звертаємося до депутатів усіх рівнів рад, керівників трудових колективів, жителів мвста і району: підтримайте нас у цій благородній справі!
Зелену дорогу екологічно чистому транспорту!"
  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
13 гостей