УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
Засідання конкурсного комітету з визначення операторів паркування автотранспорту
Написал Alex Andrushchak   
16.07.09

7 липня відбулося засідання конкурсного комітету з визначення операторів паркування автотранспорту.
Присутні члени конкурсного комітету: Розбам М.М., Руснак І. Л., Акимович С.Г., Ткачук О.А., Кіященко Н.М., Дергунов С.Н., Кушнір О.М., Томашевський М.В.. Свідерський В.А., Шевчук О.В.

    Основні питання:
  1. Щодо легалізації зони паркування по вул. Кн. Коріатовичів (між вул. Першотравневою та Привокзальною, північна сторона – біля автовокзалу).
  2. Визначення зон парковки для туристичного транспорту, що привозить туристів у Старе місто.
  3. Розгляд заяви оператора паркування ПП Ляха В.І. щодо відмови від справляння плати за парковку на зоні по вул. Гагаріна (між Драгоманова і Д.Галицького).
  4. Розгляд інших питань.

Заступник голови конкурсного комітету Розбам М.М., який довів до відома членів комітету, що фінансовому управлінню було доручено провести аналіз надходжень збору за парковку з одного парковочного місця та порівняти цей показник в розрізі операторів паркування. Члени комітету отримали таблицю з таким аналізом за І півріччя та ознайомились з нею.

Заступник начальника відділу аналізу та прогнозування доходів Руснак І.Л. повідомила про закінчення випробувального терміну по договорах про надання права на організацію та функціонування зон парковки автотранспорту та справляння плати за парковку, укладених 01.05.2009 року з МПП «Акваріум». За цей час оператор не справився з зобов’язаннями, що взяв на себе згідно укладених договорів, по жодній зоні за жодний з двох місяців випробувального терміну. Оператор на виконав договірні зобов’язання, завдяки яким виграв конкурс (загальна місячна сума 10,7 тис. грн.)

Вирішили: розірвати договори з МПП «Акваріум» по всіх 4-х зонах та винести їх на наступний конкурс на тих же умовах.

Начальник транспортної служби Дергунов С.Н. – нагадав про рішенням виконкому від 24.07.2008 року № 1421, де було затверджено місця автостоянок для туристичного транспорту, який слідує в Старе місто, а саме: вул. Шевченка (східна сторона) від вул. Соборної до вул. Уральської та площа Вірменський ринок (північна сторона – біля будинку фондів історичного музею-заповідника). Також планувалась організація місця паркування біля фортеці «Старий замок», але таке рішення не було прийняте. 25.06.2009 року відбулось засідання Координаційної ради туристично-екскурсійної діяльності, де було остаточно вирішено пропонувати для затвердження дві зони паркування для туристичного транспорту, що привозить туристів до Старого міста: - вул. Шевченка (східна сторона) від вул. Соборної до вул. Уральської; -біля фортеці «Старий замок».

Після певних дискусій вирішили пропонувати внести до Переліку затверджених зон парковки по місту 2 зони парковки туристичного транспорту: вул. Шевченка (східна сторона) від вул. Соборної до вул. Уральської та біля фортеці «Старий замок. При цьому після їх затвердження вул. Шевченка виносити на конкурс на загальних підставах, а зону біля Старого замку – поза конкурсом запропонувати комунальному підприємству.

Депутат міської ради Акімович С.Г. в черговий раз запропонував на зоні парковки по вул. Соборній встановити шлагбауми. Інакше неможливо заставити всіх водіїв сплачувати збір

Начальник фінансового управління Шевчук О.В. – повідомила, що КП «Крок-плюс звернулось за допомогою у справлянні збору за зонах по вул. Привокзальній та по вул. Гагаріна (між Соборною та Кн. Коріатовичів). На цих зонах підприємці, що там працюють та тримають свій транспорт, а також паркується транспорт їх клієнтів – категорично відмовляються платити.

Вирішили: Доручити фінансовому управління та управлінню економіки організувати таку зустріч-бесіду з підприємцями.

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 12
и пользователей - 1
Jahon