УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
Прес-конференція міського голови Кам'янця-Подільського Анатолія Нестерука.
Автор: Alex Andrushchak   
17.07.09

13 липня у міській раді пройшла чергова прес-конференція міського голови Анатолія Нестерука. Під час спілкування з журналістами Анатолій Макарович зосередив увагу на питаннях:

    76 питань готуються до розгляду на черговому засіданні виконавчого комітету, серед цікавих для загалу :
  • Про виконання заходів сторонами соціального партнерства, передбачених в Регіональній угоді між виконавчим комітетом міської ради, радою по координації діяльності профспілкових організацій та об’єднанням організацій роботодавців.
  • Про погодження проекту рішення сесії міської ради «Міської програми соціального захисту бездомних громадян і осіб, звільнених з місць позбавлення волі на 2009-2010 роки».
  • Про погодження Календарного плану робіт з реставрації, реконструкції та пристосування житлового будинку – пам’ятки архітектури 17-19 ст. на площі Польський ринок, 10, інші.

Міський бюджет повністю розрахувався з ЗАТ «Тепловоденергією» за послуги надані бюджетним установам міста, борги населення сягнули 9 мільйонів гривень. Тариф на послуги не піднімався, діє тарифна сітка, затверджена сесією міської ради у 2007 році.

90% питань до міського голови, які надійшли до радіопрограми «Міська кухня» (ефір з 13.00 до 14.00 по суботах) стосуються проблем житлово-комунальної сфери. Одне з найчастіших – про роботу ліфтів. 120-125 тисяч гривень – вартість заміни одного. Незважаючи на складний фінансовий рік, 25 ліфтів, що потребують модернізації, буде цього річ запущено в експлуатацію.

Тривають переговори про інвестування у будівництво переробного заводу. 13 липня заплановано зустріч із італійцями, що зацікавленні у будівництві сортувальної лінії переробки твердих відходів. Щодо пропозиції, яка попередньо надійшла з Німеччини, вона є неприйнятною для міста, адже ґрунтується на спалюванні, - прокоментував міський голова.

Більш як 800 приватних таксі здійснюють перевезення по місту, легально працюють лише 247. Над легалізацією роботи решти приватників, що здійснюють перевезення нелегально, нині працює міська рада.

Сесія міської ради, що відбудеться 28 липня підтримає звернення до Уряду, до Верховної Ради про відшкодування з державного бюджету суми ПДВ, сплаченої власниками гральних закладів до міського бюджету. Тепер, в зв’язку із забороною грального бізнесу на території України, ці кошти потрібно повернути, тоді, як вони заплановані у міському бюджеті для фінансування захищених статей.

Міська рада спільно з правоохоронними органами проводить рейди по місту по зверненнях громадян про недотримання режиму роботи розважальних закладів, магазинів, які працюють у нічний час, порушуючи громадський спокій громадян. До власників, що не реагують на численні зауваження застосовуватимуть жорсткіші міри.

Міський голова протягом години спілкувався з пресою, відповідаючи на численні запитання журналістів.

Джерело: http://city.kp.km.ua

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
24 гостей