УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Прес-конференції Кам’янець-Подільської міської організації «ВО «Батьківщина»
Автор: Alex Andrushchak   
28.07.09

21 липня відбулася прес-конференції Кам’янець-Подільської міської організації «ВО «Батьківщина» та фракції БЮТ у міській раді. Їх представляли Зоя Петрівна Фтемова, голова Кам’янець-Подільської міської контрольно-ревізійної комісії, Ігор Земсков, керівник фракції БЮТ у міській раді та Вадим Мендограло, голова міської організації ВМГО «Батьківщина молода».

Спершу Ігор Земсков подякував усім учасникам з’їзду, присвяченого 10-річчю Во «Батьківщина», які брали участь і поїздці. Далі учасники прес-конференції ділилися враженнями від поїздки та своїми планами на майбутнє.

Першим виступив Вадим Мендограло. Він відзначив: «Політика уряду і БЮТ акцентує увагу на молоді, бо це – майбутнє країни – стверджувала під час своєї промови на з’їзді, присвяченому 10-річчю «Батьківщини» Юлія Тимошенко. Підтвердженням цим словам є те, що розпочинався з’їзд з урочистого маршу за участю членів ВМГО «Батьківщина молода», які несли у руках кульки у формі сердець. Отже, серце України у наших молодих руках».

Наступною слово надали голові Кам’янець-Подільської міської ревізійно-контрольної комісії Зої Петрівні Фтемовій. Вона, за словами Ігоря Земскова, є втіленням досвіду у міській організації «ВО «Батьківщина», оскільки стояла біля витоків створення цієї організації у нашому місті. Вона сказала: За 10 років були різні періоди у житті нашої політичної сили. Я пам’ятаю ті часи, коли більшість нашої партійної еліти сиділа в тюрмах, але не полишала мріяти і втілювати у реальність свої мрії про сильну, демократичну, національно свідому країну». Підводячи підсумки свого виступу Зоя Петрівна також зазначила: «Наші політичні соратники – всі ті, хто приймає серцем і душею слова «Україна понад усе».

Заключне слово мав Ігор Земсков. Від поділився своїми враженнями від з’їзду та сказав: «Наше завдання сьогодні – працювати для кам’янчан, максимально враховувати їхні інтереси та продовжувати політику за принципом «сказано – зроблено», як ми це робили у попередні роки, збираючи «накази виборців» та щорічно даючи звіт про їх виконання».

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
15 гостей