УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Інформація управління туризму м. Кам'янець-Подільський
Написал Alex Andrushchak   
30.07.09

Офіційна делегація міста в складі депутатів Василя Сукача, Андрія Мастикаша та начальника управління міжнародних зв’язків та туризму Віктора Травінського відвідали місто-партнер Санок (Польща).Метою візиту були урочистості з нагоди 15-ї річниці підписання Договору про співпрацю між Саноком та німецьким містом Рейнхайм. В цьому заході приймали участь міста-партнери з Франції, Словаччини, Швеції, Угорщини. України. Головний підсумок візиту – було досягнуто домовленостей про приїзд представників провідних каналів з Польщі та Франції, які планують власним коштом зняти фільм про наше місто та транслювати в Європі.

Кам’янець-Подільський отримав пропозиції від Буковинського центру реконструкції та розвитку для участі в грандовій програмі створення спільного проекту залучення туристів. Проект реалізовуватиметься по програмі транскордонного співробітництва Україна-Румунія-Молдова. Планується участь в ньому міст Кам’янця-Подільського,Хотина,Чернівців,Сороки (Молдова),Сучава (Румунія). В разі реалізації цього проекту, місто матиме гарні перспективи залучення туристів з даного регіону.

Наряд-путівка ( ваучер), наявність якого обов’язкова при проведенні екскурсій, тепер буде носити єдину форму, затверджену рішенням виконкому, відповідно до Закону України «Про туризм». До цього ваучери видавалися туристичними фірмами, а в більшості випадках взагалі були відсутні. Це дасть можливість здійснювати контроль за екскурсійною діяльністю та проводити статистику відвідувань міста туристами та екскурсантами.

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 14