УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Окремі результати з контролю за реалізацією продуктів харчування в Кам'янці-Подільському
Автор: Alex Andrushchak   
06.08.09

29-30 липня працівниками відділу торгівлі та ЗПС управління економіки спільно з МВ УМВСУ та міською санепідстанцією проведено чергові перевірки по ліквідації та недопущенню несанкціонованої торгівлі на окремих територіях міста, зокрема на мікрорайонах Черьомушки, Жовтневому та селищі Цукрового заводу. В результаті за виявлені порушення до адміністративної відповідальності за ст.160 КУпАП притягнуто:

  • вул.Суворова,27, здійснювалася торгівля овочами та баштанними культурами (кавуни, дині), за що проведено вилучення частини продукції, справу передано до суду, міською СЕС накладено штраф 102грн.
  • за адресою вул.Кн.Коріатовичів,50 здійснювалася торгівля без дозвільних документів до довідок СЕС про вміст нітратів у продукції, проведено часткове вилучення товарів, складено протокол, справу направлено до суду за ст.160 КУпАП.
  • по пр.Грушевського,64 здійснювалася несанкціонована торгівля кавунами та динями., про що складено протокол про адмінпорушення, вилучено 25 кг. продукції, справу направлено до суду.
  • вручено попередження та ліквідовано торгівлю кавунами у невстановлених місцях по пр.Грушевського біля магазинів «Діана» та «Аріадна».
  • розглядаючи звернення жителів будинку по вул.Привокзальна,93, попереджено власників про необхідність демонтажу торгових палаток, які розміщені без дозволів виконавчого комітету біля магазинів «Нектар» та «Надія», майданчика біля магазину «Карен» по вул.Л.Українки,76.
  • проведено роз’яснювальну роботу та заборонено стихійну торгівлю по вул.30 років Перемоги (8 осіб), перевірено дотримання правил торгівлі підприємцями ринку КП «Побуткомбутсервіс», заборонено несанкціоновану торгівлю по вул.Червоноармійській .

Всього з початку року в результаті спільних перевірок працівниками МВ УМВСУ складено 26 протоколів по зафіксованих фактах торгівлі у невстановлених місцях.

Рекомендуємо жителям не купувати овочеву та баштанну продукцію, яка продається на вулицях, оскільки це небезпечно для здоров’я, в продавців відсутні особисті медичні книжки та відповідні довідки СЕС та управління ветеринарної медицини про безпечність цих товарів, а на центральному та гуртовому ринках міста є відповідні лабораторії, фахівці яких здійснюють контроль за продукцією, а підприємці несуть відповідальність за її якість.

31 липня комісією здійснено перевірки на ринках КВЗП «Кам’янець-Подільський» та ТзОВ «Династія». На трьох підприємців центрального ринку, які реалізовували продовольчі товари з прилавку а не з холодильного обладнання (майонез, масло вершкове, десяток найменувань консервів, кетчуп, яйце куряче та ін.) накладено штрафні санкції по 51 грн. кожному, близько 10 підприємців у присутності комісії розмістили продукцію в холодильники. В м’ясному павільйоні гуртового ринку підприємець реалізовувала вироби фірми «Гаврилівські курчата» (печінка, серце, шлунки курячі) із закінченими термінами придатності. Продукцію вилучено з реалізації, на підприємця накладено штраф 51грн.

Всього в липні ц.р. в ході спільних перевірок тільки працівниками управління ветеринарної медицини за виявлені порушення оштрафовано 16 підприємців на загальну суму 816грн.

УВАГА! На цьому тижні розпочинаються перевірки з дотримання правил реалізації продуктів харчування в магазинах та закладах ресторанного господарства міста (розпорядження міського голови від 29 липня 2009р. №537-р.). До складу робочої групи включено працівників управління економіки, санепідемстанції, ДП «Хмельницькстандартметрологія», Хмельницького облуправління у справах захисту прав споживачів.

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
13 гостей