УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Доступність об’єктів соціально-культурного призначення для осіб з обмеженими фізичними властивостями
Написал Alex Andrushchak   
13.08.09

6 серпня відбулось виїзне засідання Комітету доступності. Члени комітету, а також представники мас-медіа пройшлися центральними вулицями міста: Соборною, Данила Галицького, частково Проспектом Грушевського та вул.. Огієнка. Із 40 обєктів, що було досліджено, більшість мало доступність для осіб з обмеженими фізичними властивостями. Нажаль, вже встановлені пандуси не усі відповідають нормам ДБН.

Прийнято рішення вручити приписи від Комітету доступності усім керівникам об’єктів, які розташовані на вищезазначених вулицях, де відсутні пандуси, або не відповідають нормам , з зазначенням конкретних термінів , в які має бути створено вільний доступ для осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Співголовою Комітету, заступником міського голови Марунчаком О.В. до 10 вересня цього року буде проведено службове розслідування з метою встановлення факту: хто і на якому етапі допустив порушення норм ДБН по об’єктах, які реконструйовані на даних вулицях.

Один з найактивніших членів Комітету доступності Розбам Микола запропонував доручити головному архітектору міста Ткачуку А.О в місячний термін здійснити ревізію всіх об’єктів соціально-культурного призначення, торгівлі, побуту, державних установ міста на предмет забезпечення доступності до них осіб з особливими потребами.

Не залишились поза увагою Комітету тротуари та зїзди.Тому транспортній службі та УЖКГ доручено проінформувати на наступному засіданні про створення можливості пересування «коляс очникам» по маршруту, який сполучає соціально-значимі об’єкти. Наступне виїзне засідання планується в одному з мікрорайонів міста.

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 12