УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Збори з нагоди професійного свята Дня будівельника.
Автор: Alex Andrushchak   
13.08.09

7 серпня в сесійній залі міської ради проходили урочисті збори з нагоди професійного свята Дня будівельника. З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Анатолій Нестерук.

«Останнім часом в державі спостерігається спад економіки. Незважаючи на економічну кризу працелюбні і помірковані подоляни роблять свій вклад у розбудову рідного краю та України в цілому.

“Країна, яка будується — розвивається,” — вислів Рузвельта стосується і України, економіка якої, на жаль, ніяк не може виборсатися з глибин економічної кризи. У складній ситуації знаходиться будівельний комплекс. Але маємо надію на те, що існуюче будівництво у нашому місті продовжуватиме свою роботу.» - зазначив міський голова Анатолій Нестерук. Також, Анатолій Макарович проаналізував роботу будівельних установ нашого міста та подякував їх колективам за сумлінну працю. «З давніх-давен ваша професія затвердила себе як найпочесніша і найблагородніша у світі.

Українська архітектурна традиція самобутня і неповторна. Нам є чим пишатися і є що берегти. На наших очах нова генерація вітчизняних зодчих успішно її продовжує .Завдяки вашому таланту обличчя нашого славного міста стає сучасним і молодим.» - такими словами закінчив свій виступ мер міста.

За сумлінну працю, активну участь у розвитку та розбудові міста Кам'янця-Подільського та з нагоди Дня будівельника грамоти, подяки та подарунки виконавчого комітету вручили працівникам таких будівельних установ: «Будівельна компанія «Поділля-Трансбуд», «Фірма «Марс ЛТД»; «Вектор ЛТД»; «Виробничо-комерційна фірма «Будмонтажсервіс»; «ВІВАТ»; ВАТ«Гіпсовик»; КП«Комунбуд»; ТЗоВ відповідальністю «Марс ЛТД»; ТЗоВ «Рокор ЛТД»; ВАТ «Київське спеціальне проектно-конструкторське бюро «Менас»;ТЗоВ Кам´янець-Подільський комбінат будівельних матеріалів»; «Будівельна компанія «Декорбудтрейд»; ВАТ«Спецбудмеханізація»; ТМ «Вікно Плюс»; «Кам´янець-Подільськреставрація»; ВАТ«РОЗБУД».

Після урочистої частини відбувся чудовий святковий концерт, а далі у фойє присутніх пригощали келихом «Шампанського».

 
Обговорення (1 коментарів)
Збори з нагоди професійного свята Дня будівельника.   10.08.2012 [10:13:15]
Обговорення статті: Збори з нагоди професійного свята Дня будівельника.

Цитата:
Вчора, дев’ятого серпня, у сесійній залі міської ради відбулося урочисте привітання працівників будівельної галузі з професійним святом.

Грамотами виконавчого комітету та подяками за активну участь у розвитку і розбудові міста та з нагоди свята нагороджено працівників підприємств «Комунбуд», «Міськтепловоденергія», «Проект-Менас», «Моноліт», «Будмонтажсервіс», «Вектор-ЛТД», «Спецбудмеханізація», «Будівельна компанія «Декорбудтрейд», «Будівельна компанія «Нова Будова», «Проектбуд», проектного інституту «Цивільпромбуд», «Укрком», «Кам’янець-Подільськ-Реставрація». А за активну участь у реалізації ініціатив Президента України щодо забезпечення житлом громадян - директора фірми «Рокор-ЛТД» Олександра Конюшенка.

Зі святом працівників будівельної галузі привітав заступник міського голови Василь Строяновський, акцентувавши на складності, але важливості професії зодчого: «Ви відновлюєте храми, пам’ятки історії, будуєте заклади освіти, даруєте місцевим жителям радість і комфорт. Приємно те, що незважаючи на складні економічні умови, ви не опускаєте руки, продовжуєте прикрашати край гарними будовами.
«Хочеться, аби з вашою допомогою у Кам’янці ще більше розвивалося виробництво – тоді наше місто процвітатиме», - зазначив перший заступник міського голови Григорій Горшунов.
Музичні вітання присутнім подарували солісти народної естрадної студії «Нове тисячоліття» міського будинку культури та випускники дитячої школи мистецтв.

http://kam-pod.gov.ua/1435-vdznachili-den-budvelnikavdznachili-den-budvelnika.html
#56203

Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
13 гостей