УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
В рамках міжнародного проекту “Місто для неповносправних»
Written by Alex Andrushchak   
vivtorok, 18 serpen` 2009

12 серпня відбулося засідання в рамках міжнародного проекту “Місто для неповносправних». Питання неповносправних в Польщі та Україні ввійшло до проекту «Міст». Метою такого проекту є виховання лідерських якостей у людей з обмеженими можливостями. Делегація молоді з м. Замось (Польща) прибула до Кам’янця-Подільського для обміну досвідом, уперше на засідання прибули не керівники, а самі діти інваліди з їх опікунами.

Начальник управління соціального захисту населення Надія Підскоцька подякувала усім присутнім за організовану прекрасну зустріч та розповіла про низку важливих проблем з якими стикаються сьогодні люди з обмеженими можливостями у нашому місті та наголосила у потребі негайного їх вирішення.

Найбільші проблеми з якими стикаються сьогодні наші «коляс очники» - це відсутність доступу до ресторанів, готелів, приватних установ, закладів торгівлі. Надія Констянтинівна також розповіла про талановитість неповносправної молоді, про турботу місцевої влади щодо такої категорії населення. Зокрема, на ринку сувенірної продукції, що планують побудувати у старому місті, перших чотири будиночки будуть надані саме людям з обмеженими можливостями.

    Питання, які підіймали гості із Польщі були наступними:
  • занадто високі бордюри, що створюють незручності не лише для «коляс очників», але й для людей похилого віку, молодих мам;
  • непристосованість приміщень для людей у інвалідних візках ( наявність пандусу біля входу, але неможливість проїзду через вхідні двері);
  • проблема туалетів по місту;
  • проїзд у транспорті.

Заступник міського голови Олег Демчук презентаційно преставив наше місто гостям та запросив їх на власні очі помилуватися красою неповторного Кам’янця-Подільського.

  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
12 guests online