УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Перевірки в окремих магазинах та закладах ресторанного господарства Кам'янця-Подільського
Написал Alex Andrushchak   
21.08.09

На виконання розпорядження міського голови від 29 липня 2009 року № 573-р робочою групою у складі спеціалістів відділу торгівлі та захисту прав споживачів управління економіки міської ради та працівників міської санепідстанції 11 липня 2009 року проведено перевірки в окремих магазинах та закладах ресторанного господарства міста з питань дотримання вимог законодавства по реалізації продуктів харчування а саме:

- в кафе «Світанок» по вул. Кн.Коріатовичів,17 виявлено, що прибирання підсобних приміщень проводиться невчасно, на холодильному обладнанні та робочому інвентарі відсутнє маркування. На підприємця складено протокол про порушення санітарного законодавства та накладено штраф у сумі 102.00 грн.

- в кафе «Хвилинка» по проспекту Грушевського,23 виявлено факт несвоєчасного прибирання приміщення кухні, обробний та прибиральний інвентар не промарковані, деякий потребує заміни. На підприємця складено протокол про порушення санітарного законодавства та накладено штраф у сумі 102.00 грн.

- в кафе «Зустріч» по вул. Кн. Коріатовичів,17 знято з реалізації 2.0 кг. жареної печінки на суму 50.00 грн. через відсутність документів, що засвідчують якість та безпечність продукції. На підприємця складено протокол про порушення санітарного законодавства та накладено штраф у сумі 102.00.

- в кафе «Тарас Бульба»» по вул. Старобульварній,6 виявлено відсутність дати виготовлення на напівфабрикатах власного виробництва, з порушенням товарного сусідства у холодильнику зберігались продукти харчування, холодильне обладнання не промарковано. На підприємця складено протокол про порушення санітарного законодавства та накладено штраф у сумі 102.00.

- в магазині «Бублик» по вул. Кн.Коріатовичів,14м продавець допущена до роботи без наявності медичної книжки та проходження медогляду. Приміщення магазину потребує проведення косметичного ремонту. На продавця складено протокол про порушення санітарного законодавства та накладено штраф у сумі 102.00.

В результаті проведених перевірок виявлено 9 порушень санітарних норм, складено 5 протоколів про порушення санітарного законодавства, на підприємців накладено штраф у сумі 510. 00 грн.

Всього з початку роботи робочої групи перевірено 49 об’єктів, виявлені порушення в 32 закладах, складено протоколів СЕС та накладено штрафні санкції – 32, тимчасово припинено експлуатацію 9 об’єктів, вилучено з реалізації продукції – 85 кг. в шести закладах на суму 323 грн., відсторонено від роботи 12 працівників (вичерпаний термін проходження медогляду) в шести об’єктах.

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 19