УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
Контроль за дотриманням правил продажу продуктів харчування у торговельній мережі міста
Автор: Alex Andrushchak   
28.08.09

Відділ торгівлі та захисту прав споживачів управління економіки продовжує здійснювати контроль за дотриманням Правил продажу продуктів харчування у торговельній мережі міста.

Слід зазначити, що важливим результатом щотижневих рейдових перевірок працівників відділу торгівлі та ЗПС управління економіки, управління ветеринарної медицини та міськвідділу міліції є той факт, що абсолютна більшість підприємців дотримуються санітарно-ветеринарних правил торгівлі та цивілізовано і відповідально ведуть свій бізнес. Але, факти порушень все ж мають місце.

19 серпня 2009 року здійснено чергову перевірку дотримання умов реалізації продуктів харчування на ринках КВЗП «Кам’янець-Подільський» та ТзОВ «Династія».

Під час проведеної перевірки виявлено такі недоліки: На ринку КВЗП «Кам’янець-Подільський»

підприємці здійснювали реалізацію ковбасних виробів без відповідних санітарних умов, частина ковбасних виробів реалізовувалась не з холодильного обладнання; складено протоколи про адміністративне порушення.

п’яти громадянам, які здійснювали торгівлю свіжою рибою з прилавків без дотримання відповідних санітарних умов та відповідних документів заборонено здійснювати торгівлю.

після зауваження комісії 7 підприємців розмістили продукцію, яка реалізовувалась неналежним чином в холодильники.

10 жителів сільської місцевості, які реалізовували молочні продукти, направлено здійснювати торгівлю в павільйоні ринку. На ринку ТзОВ «Династія»:

трьом підприємцям, які здійснюють діяльність в м’ясному павільйоні за порушення ветеринарно - санітарних правил реалізації продукції (курятина та ковбасні вироби реалізовувались з прилавка, а не з холодильного обладнання) накладено штрафи у розмірі 51 грн. кожному.

3 підприємця розмістили продукцію, яка реалізовувалась неналежним чином в холодильники.

Перевірка дотримання правил торгівлі баштанними культурами. 17 серпня ц.р. працівниками відділу торгівлі та ЗПС управління економіки спільно з працівниками міської санепідемстанції проведено чергові перевірки по недопущенню торгівлі баштанними культурами на окремих територіях міста.

За виявлені порушення Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» адміністративної відповідальності притягнуто:

на ринку «Вікторія» ТзОВ «Джерело ЛТД» чотирьох підприємцям в зв’язку з відсутністю документів про походження товару та якість продукції, лабораторного висновку про вміст нітратів, складено протоколи та накладено штраф кожному на суму 102гр.

підприємець, який з власного автомобіля здійснював несанкціоновану торгівлю по вул.Миру,4 в селищі Першотравневому без дозволу виконавчого комітету, довідок СЕС про вміст нітратів в кавунах та динях; повторно складено протокол та оштрафовано на 102 грн.

підприємці здійснювали торгівлю в кіосках по вул.Шевченка біля ресторану «Старий замок» за відсутність документів про якість та безпеку товарів на овочі, фрукти та баштанні культури, складено протокол про адмінпорушеня та накладено штраф на суму 102 грн. кожному.

Зазначаємо, що у кожному із зазначених прикладів, у підприємців були відсутні довідки про вміст нітратів в кавунах, динях та овочах. Тому, працівниками міської санепідстанції були відібрані зразки зазначеної продукції для проведення лабораторних досліджень та вручення їх результатів підприємцям.

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
14 гостей та 1 користувач
VirgilTiz