УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Засідання виконкому Кам’янець-Подільської міської ради
Автор: Ruslan Nazarets   
03.09.09

27 серпня 2009 року було проведено засідання виконкому Кам'янець-Подільської міської ради.

Порядок денний

  1. deputatu_250.jpg Про виконання міської «Програми створення вільного доступу осіб з обмеженими фізичними можливостями до об’єктів інфраструктури міста Кам’янця-Подільського на 2008 – 2010 роки».
  2. Про зміни в структурі та штатному розписі управління праці та соціального захисту населення.
  3. Про проведення капітального ремонту квартири по вул. Тімірязєва, 95/6 інваліду війни 1 групи Щегельському В.С.
  4. Про проведення капітального ремонту квартири по вул. Червоноармійська, 38/5 інваліду війни 1 групи Кушніру М.В.
  5. Про надання матеріальної допомоги.
  6. Про надання матеріальної допомоги на поховання.
  7. Про надання дозволу громадянам міста на виготовлення проектної документації та виконання будівельно-монтажних робіт з відключення квартир від мереж центрального опалення та гарячого водопостачання і влаштування альтернативного опалення.
  8. Про затвердження акту комісійного обстеження нежилого приміщення переобладнаного під кухню квартири № 99 в житловому будинку малосімейного типу по вул. 30 років Перемоги, 6.
  9. Про зняття з балансу ЖКП «Південь» квартири № 6 житлового будинку по вул. Огієнка, 86.
  10. Про зняття з балансу ЖКП «Південь» квартир № 7 та № 9 житлового будинку по вул. Огієнка, 86 А.
  11. Про надання дозволів на експлуатацію об’єктів поводження з небезпечними відходами.
  12. Про дозвіл на розміщення засобів зовнішньої реклами ТОВ «Довіра-Аутодор».
  13. Про дозвіл на розміщення засобів зовнішньої реклами ПП «РА-Плюс».
  14. Про дозвіл на розміщення засобів зовнішньої реклами підприємцю Хіль-Філатовій Л.М.
  15. Про дозвіл на розміщення засобів реклами ДП «Стар Кам’янець-Подільський».
  16. Про дозвіл на розміщення засобу зовнішньої реклами МПП «Форум».
  17. Про зарахування на квартирний облік за місцем проживання.
  18. Про оформлення свідоцтв про право власності на квартири громадянам-інвесторам у новозбудованому житловому будинку за адресою: вул. Розвадовського, 9.
  19. Про надання службової квартири у приміщенні амбулаторії загальної практики сімейної медицини за адресою: вул. Папаніна, 78 Чернецю О.В.
  20. Про надання дозволу на приватизацію квартири № 57 по вул. Пушкінській, 46 дитині-сироті, неповнолітньому Діку В.В.
  21. Про надання суміжної кімнати № 1-19 у житловому будинку малосімейного типу за адресою: вул. Максимчука, 1 Король О.І.
  22. Про встановлення дорожніх знаків по вул. Привокзальній (район АЗС) та по вул. Драгоманова (район магазину «Еталон»).
  23. Про передачу з балансу КП «Інформаційно-туристичний центр» на баланс управління комунального майна.
  24. Про затвердження звітів про експертну оцінку приміщень комунальної власності за адресами: проспект Грушевського, 42 та Хмельницьке шосе, 12.
  25. Про затвердження акта на списання автотранспортного засобу, який перебуває в комунальній власності, знаходиться на балансі управління комунального майна та перебуває в оренді ТзОВ «Універмаг «Ювілейний».
  26. Про затвердження акта результатів обстеження майна комунальної власності, яке знаходиться на балансі управління комунального майна та перебувають в оренді і на відповідальному збереженні в ЗАТ «Тепловоденергія».
  27. Про надання в оренду приміщення комунальної власності за адресою вул. Польський ринок, 6 Громадській організації «Кам`янецький сувенір».
  28. Про надання в оренду приміщення комунальної власності за адресою вул. Пушкінська, 31 ТзОВ «Аптека № 110».
  29. Про надання в оренду приміщення комунальної власності за адресою: проспект Грушевського, 42 підприємцю Капурі А.Й.
  30. Про надання в оренду приміщення комунальної власності за адресою: вул. Пушкінська, 44 Всеукраїнському благодійному фонду «Надія та захист».
  31. Про надання в оренду приміщення комунальної власності за адресою: вул. Пушкінська, 44 Коперативу «Потенціал».
  32. Про надання в оренду приміщення комунальної власності за адресою: вул. Розвадовського, 8 підприємцю Агаміряну А.Р.
  33. Про надання в оренду приміщення комунальної власності за адресою вул. Огієнка, 14 «а» підприємцю Гаю А.М.
  34. Про затвердження протоколу № 7 від 21 серпня 2009 року засідання конкурсної комісії з надання в оренду майна комунальної власності територіальної громади м. Кам'янця – Подільського.
  35. Про продовження договору оренди на приміщення комунальної власності за адресою вул. Франка, 5 Центру поштового зв’язку № 2 ХД УДППЗ «Укрпошта».
  36. Про продовження договору оренди на приміщення комунальної власності за адресою: проспект Грушевського, 76 підприємцю Місевич Н.Я.
  37. Про затвердження плану роботи міської міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення на ІІ півріччя 2009 року.
  38. Про звільнення Летик Л.М. від обов’язків піклувальника над неповнолітньою Бринюк О.В.
  39. Про встановлення піклування над неповнолітньою Бринюк О.В.
  40. Про надання дозволу Кульчицькому І.Б. на здійснення відчуження квартири № 48 по вул. Північній, 90 «а», право користування якою має малолітній.
  41. Про обмеження режиму робот и магазину «Еталон Плюс» по вул. Драгоманова, 14 «а».
  42. Про звернення приватного підприємця Крушельницької Е.М. щодо внесення змін до режиму роботи кафе-бару «Плейбой» по проспекту Грушевського, 31.
  43. Про дозвіл ПП «Тандем» на влаштування додаткового входу в приміщення магазину по вул. Данила Галицького, 13.
  44. Про надання поштових адрес пам’яткам архітектури.
  45. Про дозвіл гр. Галайбіді І.В., Галайбіді О.П. на виготовлення містобудівного обґрунтування на будівництво нового індивідуального житлового будинку та господарських будівель і споруд на приватній земельній ділянці по вул. Руданського, 3.
  46. Про дозвіл гр. Баранецькій Л.І. та Баранецькому Б.Л. на виготовлення містобудівного обґрунтування на будівництво індивідуального будівництва житлового будинку та господарських будівель і споруд на приватній земельній ділянці по вул. Тонкочєєва, 7.
  47. Про дозвіл гр. Гандзюку І.П. та Гандзюк М.М. на виготовлення містобудівного обґрунтування на будівництво прибудови під допоміжні приміщення до належної їм частини житлового будинку та надбудови мансардного поверху на приватній земельній ділянці по вул. Тімірязєва, 117/1.
  48. Про дозвіл підприємцю Гордійчуку В.І. на виготовлення містобудівного обґрунтування на реконструкцію квартири № 47 у житловому будинку по вул. Гагаріна, 69 під офісне приміщення з влаштуванням окремого входу з вулиці Гагаріна.
  49. Про дозвіл гр. Чернію І.В. на виготовлення містобудівного обґрунтування на завершення самочинного будівництва прибудови під літерою «а І» до житлового будинку на приватній земельній ділянці по вул. Хмельницькій, 1.
  50. Про дозвіл гр. Капітанчук Є.В. на виготовлення містобудівного обґрунтування на завершення самочинного будівництва літньої кухні під літерою «В», гаража під літерою «Г», сараю під літерою «Д» на приватній земельній ділянці по вул. Хмельницькій, 57.
  51. Про дозвіл підприємцю Шуляру І.Ф. на виготовлення містобудівного обґрунтування на реконструкцію приміщення павільйону з надбудовою другого поверху під магазин продовольчих товарів та магазин побутової хімії на орендованій земельній ділянці по вул. Миру, 6/1.
  52. Про дозвіл гр. Рибак О.П. на виготовлення містобудівного обґрунтування на завершення самочинної реконструкції сараю під літню кухню під літерою «Д ІІ» на приватній земельній ділянці по вул. Нагірній, 10.
  53. Про затвердження містобудівного обґрунтування та дозвіл на виготовлення проектної документації гр. Долиняку О.С. та Долиняк Н.С. на будівництво балкону до квартири № 39 у житловому будинку по вул. Огієнка, 82.
  54. Про дозвіл гр. Атаманюк Л.М. на виготовлення містобудівного обґрунтування на будівництво балкону до квартири № 3 у житловому будинку по вул. Гагаріна, 46.
  55. Про затвердження містобудівного обґрунтування та дозвіл на виготовлення проектної документації гр. Свідерському Ф.А. на завершення самочинно збудованого гаража під літерою «В» на приватній земельній ділянці по пров. Заводському, 18.
  56. Про затвердження містобудівного обґрунтування та дозвіл на виготовлення проектної документації гр. Ткачук Л.Є. на будівництво балкону до квартири № 12 на першому поверсі житлового будинку по вул. Лесі Українки, 75.
  57. Про затвердження містобудівного обґрунтування та дозвіл на виготовлення проектної документації гр. Зеліско А.І. на реконструкцію житлового будинку, господарських будівель та споруд на приватній земельній ділянці по пров. Лагерному, 16.
  58. Про затвердження містобудівного обґрунтування та дозвіл на виготовлення проектної документації гр. Шевчук І.В. на будівництво одноквартирного житлового будинку по вул. Лесі Українки, 43.
  59. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 06 грудня 2007 року № 2655 «Про дозвіл приватному підприємцю Свідерській Е.А. та Свідерській Н.Г. на виготовлення проектної документації на реконструкцію квартири № 2 у житловому будинку по вул. Данила Галицького, 8 «а» під офіс з облаштуванням окремого входу в приміщення».
  60. Про надання повноважень заступнику міського голови О. Марунчаку на погодження акта готовності закінченого будівництвом об’єкта до експлуатації.
  61. Про дозвіл гр. Маркевич Р.І. (інваліду 2 групи) на тимчасове розміщення збірно-розбірного гаража у дворі житлового будинку по вул. Червоноармійській, 7.
  62. Про дозвіл приватному підприємцю Балюк І.В. на влаштування площадки для тимчасового розміщення автотранспорту відвідувачів магазину-кафе «МАХІМА» по проспекту Грушевського, 41 «б».
  63. Про затвердження лімітів вилучення техніки у підприємств, установ і організацій міста для комплектування Збройних Сил України та інших військових формувань під час мобілізації.
  64. Про заходи щодо забезпечення підготовки та проведення мобілізації на території м. Кам’янця-Подільського в особливий період.
  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
18 гостей