УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Навчання з питань правової, психологічної, соціальної та медичної допомоги
Написал Alex Andrushchak   
03.09.09

21.08.2009р. в ЦМСР «Довголіття» працівниками управління праці та соціального захисту населення проведено безкоштовне навчання з питань правової, психологічної, соціальної та медичної допомоги особам, що здійснюють соціальноий догляд вдома. Біля 30 громадян, які надають соціальні послуги своїм рідним та близьким пройшли навчання та отримали посвідчення.

27 серпня 2009 р. на засіданні виконавчого комітету слухалось планове питання «Про виконання «Програми створення вільного доступу до об’єктів інфраструктури міста на 2008-2010 роки», яке доповідала співголова комітету доступності Надія Підскоцька .

Членами комітету доступності проведено значну роботу по створенню сприятливих умов для осіб з обмеженими фізичними можливостями. Більшість із запланованих на 2009 р. заходів Програми виконано. На контролі залишається створення вільного доступу до житлових будинків та квартир, де проживають особи з обмеженими фізичними можливостями, перевезення «візочників» в спеціально обладнаному міському транспорті.

Проблемою є відсутність нормативно – правового акту , який би регулював відносини у сфері зобов’язань щодо забезпечення доступності осіб з обмеженими фізичними можливостями до закладів сфери торгівлі та побуту. На сьогодні не всі власники магазинів, перукарень та інших приватних бізнесових структур розуміють необхідність створення умов для вільного доступу осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Прийнято рішення в місцевій газеті «Кам’янець – Подільський вісник» створити рубрику, де висвітлювати хід створення вільного доступу до об’єктів інфраструктури міста.

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 15