УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Чи свіжі продукти пропонують нам в магазинах?
Written by Alex Andrushchak   
p'yatnytsya, 18 veresen` 2009

На виконання розпорядження міського від 29 липня 2009 року № 537-р «Про створення робочої групи з перевірки реалізації продуктів харчування» робочою групою у складі головного спеціаліста відділу торгівлі та захисту прав споживачів управління економіки – Посної С.С., помічника санітарного лікаря по гігієні харчування Кам’янець-Подільської міської СЕС Клапатюк В.З. та помічника санітарного лікаря по гігієні харчування Кам’янець-Подільської міської СЕС Цісар Т.І. здійснено перевірку реалізації продуктів харчування в закладах торгівлі та ресторанного господарства розташованих на території міста. В ході перевірки виявлено такі недоліки:

вул. Драгоманова,14, магазин «Еталон – Плюс», не оформлені належним чином санітарні книжки продавців, в магазині реалізовувались продовольчі товари з простроченим терміном реалізації, (без дотримання відповідних санітарних умов) – протокол та штраф ;

вул. князів Коріатовичів, 11, магазин «Султан», на момент перевірки значних недоліків не виявлено ( м’ясоковбасні вироби та кондитерські вироби зберігались без холодильників, після зауваження продавці магазину розмістили продукцію, яка реалізовувалась неналежним чином в холодильники), в даному магазині всі продавці мають санітарні книжки і на момент перевірки товарів з вичерпаним терміном реалізації не виявлено.

 
Discuss (4 posts)
Чи свіжі продукти пропонують нам в магазинах?   19.09.2009 [09:44:07]
Обговорення статті: Чи свіжі продукти пропонують нам в магазинах?

О КАКОЙ ГИГИЕНЕ МОЖЕТ БЫТЬ РЕЧЬ,КОГДА ХЛЕБ ПРОДАЕТСЯ БЕЗ УПАКОВОЧНОЙ ТАРЫ, НЕ ИЗВЕСТНО КТО ЕГО БРАЛ РУКАМИ, И ГДЕ ОН ЛЕЖАЛ???????? ДА И ВООБЩЕ Я СМОТРЮ ПАКЕТЫ ДЛЯ КАМЕНЦА - ЭТО БОЛЬШАЯ ПРОБЛЕМА.
#11643
RE: Чи свіжі продукти пропонують нам в магазинах?   21.09.2009 [07:56:51]
В еталоні я брала торт колись. Коли я його розрізала, то він був цвилий всередині. Уявляєте, скільки він мав простояти.... Взагалі, за Еталоном закріпилась репутація магазину з просроченими продуктами.
#11679
RE: Чи свіжі продукти пропонують нам в магазинах?   21.09.2009 [09:02:52]
А ще місцеві магазини практикують заклеювати термін придатності цінниками
#11683
RE: Чи свіжі продукти пропонують нам в магазинах?   21.09.2009 [11:04:10]
А как вам чипсы тм "Фуршет"? С сыром в особенности. Взял пачку, визульно чипсов явно меньше, чем в других. Но так, как с сыром оставалась только одна, пришлось брать. Открыл - нормальные вроде. Сверху. Только вкус уж очень насыщенный. Оно и не удивительно, ведь на дне пачки оказались... два комка приправы, размером в 25 копеек.
#11694

You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
10 guests online