УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Кам'янець-Подільський матиме сувенірний ринок
Написал Alex Andrushchak   
25.09.09

16 вересня проведено засідання з визначення місць розміщення між підприємцями на розміщення майданчиків для реалізації сувенірної продукції на пл. Польський ринок в 50 метрах від будівлі «Ратуші»

В ході засідання заступник міського голови Олег Марунчак - зазначив, що влаштування додаткових місць під розміщення майданчиків для реалізації сувенірної продукції - це можливість надання додаткових робочих місць. Також попередив підприємців, що для того аби не зіпсувати архітектурне рішення «Старого міста» різнокольоровими палатками необхідно придбати будиночки для реалізації сувенірних товарів.

Термін дії дозволу на розміщення майданчика, відповідно до положення про розміщення майданчиків для тимчасової торгівлі складає не більше 1 року.

« Метою будівництва таких індивідуальних будиночків є створення Гільдії ремісників Поділля, відтворення історичного підходу до реалізації сувенірної продукції, відродження ремісництва в нашому місті. – наголосив заступник міського голови Олег Демчук. Також, Олег Віленович зазначив про необхідність відкриття цеху по виробництву сувенірної продукції для піднесення якості сувенірів.

Начальник управління містобудування та архітектури Анатолій Ткачук розповів підприємцям, як саме буде проходити процедура визначення місць під розміщення майданчиків. Висловив свою думку щодо встановлення будиночків, які відносяться до малих архітектурних форм і їх встановлення є порушенням «Правил розміщення малих архітектурних форм» затверджених сесією міської ради від 20.11.2007 №1. Для відсутніх підприємців буде проведено додаткове жеребкування на визначення решти місць. Після визначення місць наголосив, що необхідно кожному підприємцю заключити договір з КП «Старе місто» на санітарну очистку та благоустрій прилеглої території.

Завершилось засідання відкритим жеребкуванням з визначення місць розміщення між підприємцями на розміщення майданчиків для реалізації сувенірної продукції на площі Польський ринок.

 
Обсуждение (3 комментариев)
Кам'янець-Подільський матиме сувенірний ринок   25.09.2009 [15:16:13]
Обговорення статті: Кам'янець-Подільський матиме сувенірний ринок

І як вам такі хатки?
#11817
RE: Кам'янець-Подільський матиме сувенірний ринок   25.09.2009 [15:25:47]
Цікавий спосіб збагачення міської казни,майже як глобальний камянецький туризм.А що подобається так це те , що на цьому місці не зрубали дерева і не забудували , як було проведено по основній частині Старого міста.
#11818
RE: Кам'янець-Подільський матиме сувенірний ринок   15.03.2012 [09:28:11]
Цитата:
Туристичний Кам’янець неможливий без сувенірів, що нагадують мільйонам мандрівників про величну славу міста-фортеці. Епіцентром торгівлі такими речами є сувенірне містечко. Cаме з його працівниками 13 березня зустрічались перший заступник міського голови Григорій Горшунов, заступник міського голови з гуманітарних питань Василь Сукач, секретар міської ради Василь Сенюк та інші посадовці.
Сувенірне містечко – це потрібний сегмент ринку туристичних послуг, проте сьогодні необхідно привести діяльність продавців та виробників сувенірів у повну відповідність чинному законодавству, а це, насамперед, передбачає належним чином оформити документи, які посвідчують право користування земельною ділянкою. Проблема вимагає свого вирішення ще з 2005 року. З цією метою Кам`янець-Подільська міська рада надала дозвіл КП «Побуткомбудсервіс» (директор – Архіпенко В.С.) на виготовлення проекту землеустрою території сувенірного містечка. На сьогоднішній день проектна документація перебуває на еспертизі у Хмельницькому, а згодом її вивчатимуть київські фахівці. Після проходження цих експертиз, проект має бути затверджений рішенням сесії міської ради. Лише тоді мова піде про заключення договору оренди земельної ділянки.
Ескізна пропозиція розроблена таким чином, щоб відповідати загальній концепції розвитку площі Польський ринок. Передбачається обладнання 4-х входів на сувенірний ринок, 2 вбиралень та низка інших заходів, спрямованих на покращення благоустрою сувенірного ринку. Витрати на такі нововведення покладатимуться на підприємців, але представники міської влади запевнили, що вартість робіт завищуватись не буде, а кількість торгових місць не зменшиться.
Для того, аби налагодити діалог керівництва КП «Побуткомбудсервіс» з працівниками сувенірного містечка, з їх числа буде створена ініціативна група.

Сектор з питань внутрішньої політики
відділу з обслуговування міської ради

http://kam-pod.gov.ua/novini/705-krok-za-krokom-do-civlzovanoyi-torgvl-suvenrami.html
#47786

You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 13