УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Перевірки магазинів та закладів громадського харчування тривають у Кам'янці.
Написал Alex Andrushchak   
02.10.09

23 вересня працівниками відділу торгівлі та захисту прав споживачів управління економіки, міської санепідстанції, управління ветеринарної медицини та міськвідділу міліції здійснено перевірки по дотриманню суб’єктами господарювання правил торгівлі продуктами харчування на території міста. Перевірки проведено в окремих магазинах та закладах ресторанного господарства, на ринку ТзОВ «Династія», здійснено обстеження окремих мікрорайонів по забороні несанкціонованої торгівлі.

Так, в закладах ресторанного господарства та магазинах міста виявлено такі недоліки:

У магазині «Кошик» по вул. Смирнова, 4 виявлено реалізацію «Свинини оригінальної» у вакуумних упаковках без маркування, сосиски та грінки з вичерпаним терміном реалізації. Зазначені товари знято з продажі. В магазині порушено правило товарного сусідства: продовольчі товари розміщувались поряд з пральними порошками, що являється порушенням санітарних вимог; за виявлені порушення на власника складено протокол та винесено штраф 102 грн. ;

У магазині «Імперія» по вул. Смірнова,10, реалізовувався торт «Елегія» з вичерпаним терміном придатності, відсутнє маркування на робочому інвентарі, про що складено протокол та штрафовано підприємця на 102 грн.;

В кафе «Під брамою», за адресою вул. Замкова, 1 відсутній медичний огляд в санітарних книжках 3-х працівників кафе за що їх відсторонено з роботи, встановлено порушення санітарних вимог під час приготування їжі, всі обробні дошки та ножі потребують заміни, про що складено протокол та штраф на 150 грн.;

В кафе «Тарас Бульба» по вул. Старобульварна, 6, виявлено напівфабрикати, на яких не вказано дати та часу їх виготовлення, не промарковані обробні дошки та інвентар, про що складено протокол та штрафовано власника на суму 102, 0 грн.

На гуртовому ринку ТзОВ «Династія» виявлено, що у кіоску №164 підприємець реалізовувала консерви «Свинина тушкована» масою 0.5 кг. в кількості 6 банок на суму 60.00 грн. без наявності документів, що засвідчують якість та безпечність продукції. Також, реалізовувались 50 кг. крупи в асортименті на суму 200 грн. без якісних посвідчень на товар. У м’ясному павільйоні ринку складено акти про недопущення до реалізації 2.5 кг сердельок на суму 49.00 грн. без відповідного маркування, продукцію повернуто виробнику. Заборонено торгівлю капустою у невстановленому місці на підприємця складено протокол про адміністративне правопорушення, який направлено в Кам’янець-Подільський міськрайсуд.

Перевірками заборонено торгівлю у невстановлених місцях. Так, в селищі Жовтневому по вул.Кн.Коріатовичів,50 біля магазину«Злагода», громадянин здійснював торгівлю кавунами з власного автомобіля без документів про походження товару та якість продукції; складено протокол про адміністративне порушення, проведено часткове вилучення продукції(50кг.), справу передано до суду.

Складено протокол також і на громадянина який здійснював несанкціоновану торгівлю овочами з власного автомобіля по вул.Червоноармійській,42 біля магазину «Вопак» без довідок СЕС про вміст нітратів у продукції та інших документів про якість та походження товару.

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 13