УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Кам'янець-Подільський. Порушень менше, але є!
Автор: Alex Andrushchak   
16.10.09

Відділ торгівлі та захисту прав споживачів проводить постійно діючий моніторинг по контролю за дотриманням Правил продажу продуктів харчування у торговельній мережі міста.

8 жовтня працівниками відділу торгівлі та захисту прав споживачів управління економіки, міської санепідемстанції, управління ветеринарної медицини та міськвідділу міліції здійснено перевірки по дотриманню суб’єктами господарювання правил торгівлі продуктами харчування на території центрального ринку КВЗП «Кам’янець-Подільський». Комісія відзначає, що в цьому році адміністрацією ринку та приватними підприємцями досягнуто певних позитивних зрушень: в торгових рядах з’явились нові сучасні павільйони, в більшості кіосків продукція розміщується та продається тільки з холодильного обладнання, є в наявності документи про походження та якість товарів, виконуються санітарні та ветеринарні правила торгівлі що дає змогу споживачам придбавати якісні товари.

Але, серед окремих підприємців та найманих працівників все ще мають місти факти порушень. Так, підприємець у кіоску здійснювала реалізацію Кульчиєвецьких ковбасних виробів з порушенням температурного режиму та без якісних посвідчень, про що працівниками СЕС складено протокол на накладено штраф у 102грн. За аналогічне порушення складено протокол за ст.159 КУпАП на підприємця, матеріали передано на розгляд адміністративної комісії міськвиконкому. У ковбасному павільйоні підприємець реалізовувала продукцію з порушенням санітарних та ветеринарних правил, про що працівником управління ветеринарної медицини складено протокол та штраф на 51 грн. На критому павільйоні громадянка реалізовувала рибу без ветеринарних довідок, її також оштрафовано на 51 грн. За порушення санітарних правил, допущення жителів з сільської місцевості до продажі товарів із землі а не у павільйонах (молоко та молочні вироби, сільгосппродукція) накладено штраф у 102грн. на старшого контролера ринку.

Робоча група продовжує контролювати дотримання суб’єктами господарювання правил торгівлі продуктами харчування на території міста.

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
10 гостей