УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
КП “Інспекція з контролю за благоустроєм” продовжує фіксувати порушення проведення земляних робіт
Written by Alex Andrushchak   
sereda, 21 zhovten` 2009

Працівники КП “Інспекція з контролю за благоустроєм” не припиняють фіксувати правопорушення, щодо проведення земляних робіт без відповідного на те дозволу, особливо це поширено в приватному секторі. Проте останніми днями до правопорушників, що почали проводити несанкціоновані земляні роботи приєдналися будівельні організації ПП “Віват”, ППВКФ “Будмонтажсервіс”, ТзОВ “Поділля Трансбуд” (дозволи на проведення відповідних робіт ними були оформлені лише після втручання КП “Інспекція з контролю за благоустроєм”).

Внаслідок проведення земляних робіт без дозволу руйнуються і не відновлюються тротуари, газони, внутрішньодворові проїзди і дитячі майданчики, можуть пошкоджуватись комунікаційні мережі.

Адміністрація КП “Інспекція з контролю за благоустроєм” звертає увагу будівельників, підприємців, організацій та усіх мешканців нашого міста що наявність проекту на монтаж комунікації, проведення ремонту чи їх заміни не дає підстав для проведення земляних робіт. На проведення будь - яких земляних робіт (не зважаючи яким методом здійснюються роботи, закритим способом (методом проколу) чи розриттям), необхідно оформити дозвіл в КП “Інспекція з контролю за благоустроєм” в установленому порядку.

Пам'ятейте, що проведення земляних робіт без дозволу тягне за собою адміністративну відповідальність та накладання відшкодуванняв сумі від 510 до 1020 гривень.

Адміністрація КП “Інспекція з контролю за благоустроєм”, просить мешканців міста повідомляти про будь які випадки проведення земляних робіт КП “Інспекція з контролю за благоустроєм” за телефонами 5-10-19, 80673841452 або чергового міськвиконкому за тел. 1505.

  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
14 guests online