УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Про дотриманням правил продажу продуктів харчування у торговельній мережі Кам'янця-Подільського.
Written by Alex Andrushchak   
sereda, 21 zhovten` 2009

Відділ торгівлі та захисту прав споживачів організовує перевірки по контролю за дотриманням Правил продажу продуктів харчування у торговельній мережі міста.

15 жовтня працівниками відділу торгівлі та захисту прав споживачів управління економіки та міської санепідемстанції здійснено перевірки по дотриманню суб’єктами господарювання правил торгівлі продуктами харчування в закладах торгівлі та ресторанного господарства розташованих на території Старого міста. Виявлено порушення санітарного законодавства, а саме:

у магазині «Ратуша» по вул. Зарванській, 17, виявлено факти реалізації продуктів харчування з вичерпаним терміном (фісташки, кукурудзяні крупи, сухарі і брикети супів пшеничних) , неякісний товар знято з реалізації, на підприємця складено протокол та накладено штраф 102 грн.;

у магазині по вул. Татарській, 23, під час перевірки виявлено продукти харчування з вичерпаним терміном реалізації (чіпси, шоколадка, сухарі), оштрафовано продавця, яка реалізовувала дану продукцію, на 102 грн. ;

у крамниці «Смотрич» по вул. Троїцька, 2, під час перевірки виявлено продукти харчування з вичерпаним терміном реалізації (шоколад та кукурудзяна крупа), неякісні товари знято з реалізації, про що складено протокол та винесено штраф 102 грн.

15 жовтня проведено перевірку з участю працівників управління ветеринарної медицини та міськвідділу міліції щодо дотримання суб’єктами підприємницької діяльності умов реалізації продуктів харчування та правил торгівлі на ринках КВЗП «Кам’янець-Подільський» та ТзОВ «Династія».

Виявлено, що на ринку КВЗП «Кам’янець-Подільський» підприємці ( кіоск № 114), ( кіоск № 206) реалізовували вафельні коржі невідомого походження без документів, що засвідчують якість та безпеку продукції на загальну суму 51.00 грн. Підприємці ( кіоск № 202) та ( кіоск № 207) реалізовували крупу ячну масою 30 кг. на суму 125.00 грн. без наявності документів про якість. В м’ясному павільйоні ринку ТзОВ «Династія» підприємець реалізовувала гусячий жир ( 3.0 кг.), курячий фарш ( 4.0 кг.) на загальну суму 89.00 грн. без наявності документів, що засвідчують якість та безпеку продукції. Підприємець реалізовувала м’ясо курей в асортименті ( окорок, крило, філе, стегно, гомілка, четвертинка ) масою 25.00 кг. на загальну суму 390.00 грн. без наявності документів, що засвідчують якість та безпеку продукції. Вказану продукцію заборонено до реалізації. На всіх зазначених підприємців складено протоколи про адмінпорушення та направлено на розгляд адміністративних комісій по місцю їх проживання.

Окрім того у підприємців, які здійснюють підприємницьку діяльність у м’ясному павільйоні ринку ТзОВ «Династія» та реалізовують м’ясо курей перевірено правильність зважування на вагах, якими вони користуються. Електронні та механічні ваги знаходяться у справному стані.

За результатами лабораторних досліджень, через підвищений вміст нітратів, заборонено до реалізації 100 кг. помідорів, які намагався реалізувати громадянин на ринку ТзОВ «Династія», за що накладено штраф 51 грн. Підприємцю спеціалістами ветеринарної медицини видано припис №08 від 15 жовтня 2009 року за порушення санітарних умов у кіоску на ринку «Династія».

Робоча група продовжує контролювати дотримання суб’єктами господарювання правил торгівлі продуктами харчування на території міста.

  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
12 guests online