УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
У Кам’янці–Подільському створено центр волонтерського руху
Автор: Alex Andrushchak   
27.10.09

Гуманність і гідність, доброчинність і чуйність – засади роботи, яку проводять волонтери м. Кам’янця - Подільського для людей, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги, моральної і соціальної підтримки.

У м. Кам’янець – Подільський створено центр волонтерського руху, який об’єднує 37 організацій ( включаючи майже усі навчальні заклади міста), де діють волонтерські загони.

20 жовтня 2009 року в Національному університеті ім. І. Огієнка відбувся перший міський зліт волонтерів, метою якого є ширше розгортання руху волонтерів та поширення досвіду у цій важливій справі. На злеті були присутні біля 200 студентів, учнів навчальних закладів, ветеранів та представників громадських організацій.

Організаторами злету - управлінням праці та соціального захисту населення, Національним університетом ім. І. Огієнка, соціальним центром „Надія”, Центром соціальних служб для сімей, дітей та молоді, Товариством „Червоного Хреста” та Товариством „ Кам’янець – Подільський - Вісбаден” визначено чотирнадцять кращих волонтерів року по дев’яти номінаціях.

З привітальним словом перед присутніми виступив секретар міської ради М.Д. Аносов, який вручив від імені міського голови дипломи та цінні подарунки кращим волонтерам. Вирішено всі ці кандидатури направити для участі у Всеукраїнському конкурсі „Волонтер року”.

Ректор Національного університету ім. І. Огієнка Завальнюк О.М. та голова постійно діючої депутатської комісії з питань охорони здоров”я та соціального захисту населення Земсков І.В. в своїх виступах звернули увагу на важливість діяльності волонтерського руху та необхідність його подальшого розвитку.

Ведучі злету - начальник управління праці та соціального захисту населення Підскоцька Н.К. та проректор з виховної роботи Національного університету ім. І. Огієнка Заводовський А.А. поінформували про діяльність волонтерського руху в цілому в місті, про проблеми та перспективи розвитку.

Волонтери Національного університету ім. І. Огієнка, Центру соціальних служб для сімей, дітей та молоді , громадська організація „ Клуб Юних Миротворців” поділились досвідом роботи та своїми досягненнями в плані волонтерства.

Після офіційної частини волонтери товариства „Кам’янець – Подільський-Вісбаден” пригостили всіх присутніх солодощами, виготовленими власноруч.

Завершився перший зліт волонтерів цікавою концертною програмою за участю ансамблю „ Апельсин”, дітей школи мистецтв та студентів Національного університету ім. І. Огієнка.

 
Обговорення (2 коментарів)
У Кам’янці–Подільському створено центр волонтерського руху   29.10.2009 [00:01:03]
** Обговорення статті: У Кам’янці–Подільському створено центр волонтерського руху **

А як можливо потрапити в ряди волантерів
#12943
RE: У Кам’янці–Подільському створено центр волонтерського руху   30.10.2009 [07:34:16]
Як сказав великий Мао:" Якщо справа в твоїх руках-я спокійний.Те шо за організацію волонтерства взялись дві відомі паночки переконує , що і волонтерство може бути небезкористним.
#12951

Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
7 гостей