УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
Сувеніри реалізовуватимуть і люди з особливими потребами.
Автор: Alex Andrushchak   
27.10.09

Створена в нашому місті Подільська гільдія ремісників працює над формуванням ринку сувенірної продукції, що в Старому місті. 19 та 21 жовтня керівники гільдії спільно з управлінням праці та соціального захисту населення провели дві зустрічі з місцевими народними умільцями з числа осіб з особливими потребами, щоб дати їм змогу на рівні з іншими ремісниками реалізовувати власну продукцію.

На зустрічах були присутні всі, хто реалізовував свої вироби на Благодійних аукціонах. Під час першої зустрічі вирішено створити на ринку чотири робочих місця для інвалідів, врахувавши при цьому всі їх потреби у вільному пересуванні. Допоки не створені робочі місця, керівник гільдії Георгій Остафій запропонував присутнім реалізовувати власні вироби через підприємців, які вже працюють на сувенірному ринку. Управлінням праці розроблено договори про співпрацю, які заключатимуть під час передачі продукції для реалізації. Крім того, в подальшому гільдія має на меті створити робочі місця та матеріально– технічну базу для виробників сувенірів.

Начальник управління праці та соціального захисту населення Надія Підскоцька запропонувала керівникам громадських організацій готувати проекти на конкурс недержавних організацій для одержання коштів на встановлення будинків для торгівлі на сувенірному ринку. В яких будуть створені робочі місця для осіб з особливими потребами.

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
11 гостей