УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Кам'янець прагне налагодити партнерські відносини з Чернівцями.
Автор: Alex Andrushchak   
28.10.09

Делегація Кам’янця-Подільського в складі Олега Демчука – заступника міського голови, Віктора Травінського – начальника управління міжнародних зв’язків та туризму, Дмитра Назаренка – виконавчого директора фестивальної агенції « Ратуша», Руслана Папевського – директора інформаційно-туристичного центру, Анатолія Ковальського – власника туристичного підприємства «Гала», перебувала в місті Чернівці за взаємною згодою обох сторін, де розглядалися питання налагодження партнерських відносин та співпраці в галузі туризму.

Для нашого міста Чернівецький регіон стає цікавим, тому що він стає потужною магістраллю транскордонного співробітництва. В ході зустрічі було обговорено питання використання Чернівецького аеропорту для організації міжнародних маршрутів, та чартерних рейсів. Наше місто тут себе бачить як активного учасника залучення туристів з Європи, можливість розміщення реклами туристичного продукту Кам’янця-Подільського на території аеропорту.

Також було обговорено питання щодо участі нашого міста в проекті по програмі TASIS Україна –Молдова – Румунія « Створення туристичного кластеру на певних історичних територіях», який підготував та подає на затвердження 28 жовтня ц.р. Буковинський Центр економічного розвитку. Кошторис його складає 3,5 млн. євро. В березні наступного року буде відомий результат чи виграв конкурс цей проект.

В разі позитивного рішення, Кам’янцю-Подільському, як місту, що приймає участь в проекті буде виділено 150 тис. євро для організації та проведення історичних фестивалів, які найбільше приваблюють туристів, особливо зарубіжних. Також було досягнуто домовленостей по розробці спільних туристичних маршрутів, правила розміщення реклами власного туристичного продукту в обох регіонах, популяризація регіонів як туристичних через спільну участь в Міжнародних та всеукраїнських виставках-ярмарках. Все це буде проводитись через роботу інформаційно-туристичних центрів Кам’янця-Подільського та Чернівців.

На другий день після зустрічі, губернатор Чернівецької області запропонував заключити трьохсторонню угоду між міськими владами Чернівців та Кам’янця-Подільського, між владою Кам’янця-Подільського та управлінням культури та туризму Чернівецької ОДА, між владою Кам’янця-Подільського та владою Хотина. Це буде гарним почином для налагодження тісної співпраці в галузі туризму між двома привабливими регіонами.

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
16 гостей