УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Засідання виконавчого комітету міської ради Кам'янця-Подільського.
Written by Alex Andrushchak   
sereda, 28 zhovten` 2009

22 жовтня відбулося чергове засідання виконавчого комітету.

З метою удосконалення обліку осіб, які мають право на пільги, Кабінет Міністрів України Постановою № 117 від 29 січня 2003 року запровадив створення Єдиного державного автоматизованого реєстру цих осіб. В управлінні праці та соціального захисту населення організовано збирання, систематизацію і зберігання інформації про пільговика та забезпечення її використання для контролю за відомостями, які подаються підприємствами та організаціями, що надають послуги пільговим категоріям, з метою недопущення нецільового використання бюджетних коштів.

Облік пільговиків ведеться шляхом формування на кожного пільговика персональної облікової картки форми «1-пільга» та особової справи, в яку підшиваються копії документів, що підтверджують право пільговика та членів його сім’ї на пільги, копії ідентифікаційного номеру, копії паспорта та довідка про склад сім’ї.

На початку запровадження Реєстру в наповненні електронної бази даних виникали певні труднощі. Основна увага приділялась залученню пільговиків та збору документів, проводилось доопрацювання бази ЄДАРП. Тому основна кількість пільговиків в електронному варіанті була внесена в 2005-2006 роках. В 2007-2008 роках продовжувалось формування електронної бази, але вже не такими темпами. Зміна кількості зареєстрованих пільговиків відбувається за рахунок зняття з обліку в зв’язку зі смертю чи зміною місця проживання (в сторону зменшення) та внесенням тих осіб, які ще не звернулися за оформленням пільги, зокрема ветерани праці, інваліди загального захворювання (в сторону збільшення).

Працівники управління праці та соціального захисту населення вносять до Реєстру відповідні уточнення у разі зміни чинного законодавства.

Щомісячно проводиться звірка померлих осіб відповідно до списків, отриманих із відділу реєстрації актів громадянського стану та бази Пенсійного фонду.

  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
27 guests online