УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Звіт Міського фонду малого підприємництва в Кам'янці-Подільському за 9 місяців 2009 року
Написал Ruslan Nazarets   
28.10.09

З 2009 року Міський фонд підтримки малого підприємництва (МФПМП) розпочав новий формат роботи в історії своєї діяльності, а саме: надання фінансово-кредитної допомоги (мікрокредитування під 12% річних у гривнях) суб’єктам підприємницької діяльності міста, зайнятих в сферах виробництва, будівництва та сфери послуг (крім торгівлі). Для цього, рішенням сорок третьої сесії Кам’янець-Подільської міської ради V скликання від 17.02.2009 року, Міському фонду підтримки малого підприємництва було виділено 100 тис. грн. з міського бюджету для надання фінансово-кредитної допомоги СПД на 2009 року.

Окрім цього, у січні 2009 року між міським Фондом підтримки малого підприємництва та Регіональним фондом підтримки підприємництва по Хмельницькій області був підписаний Протокол намірів, згідно з яким Регіональний Фонд виділяє 300 тис. грн. Міському фонду підтримки малого підприємництва для надання фінансово-кредитної допомоги суб’єктам підприємницької діяльності м. Кам’янець - Подільського.

Директором МФПМП було вивчено досвід роботи Регіонального фонду підтримки підприємництва в напрямку надання фінансово-кредитної допомоги, розроблений відповідний пакет документів, необхідний для здійснення зазначеного виду діяльності фонду, а також розроблені та затверджені рішенням сесії Кам’янець-Подільської міської ради зміни до Статуту Міського фонду підтримки малого підприємництва і Порядок надання Міським фондом підтримки малого підприємництва фінансово-кредитної допомоги суб’єктам підприємницької діяльності.

На майбутнє, Міський фонд підтримки малого підприємництва планує і надалі надавати фінансово-кредитну підтримку СПД міста, прийняти участь у реалізації програм (грантів), що фінансуються національними та іноземними фондами, розробляти та впроваджувати в життя інвестиційні проекти, які сприятимуть розвитку підприємництва в нашому місті, розширити перелік послуг Фонду (консультації по веденню бухгалтерського обліку, тлумачення нових законодавчих актів, «Гаряча лінія», бізнес-планування тощо).

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 15