УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Про роботу тендерних комітетів.
Написал Alex Andrushchak   
29.10.09

Закупівля товарів, робіт і послуг за державні кошти здійснюється тендерними комітетами керуючись Положенням про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2008 N 921.

Цінові межі при яких застосовується Положення та проводяться процедури становлять: 100 тис.грн. для товарів і послуг, і 300 тис.грн – для робіт.

Закупівлю товарів, робіт і послуг з застосуванням процедур передбачених чинним законодавством в сфері державних закупівель протягом 2009 року здійснювали шість тендерних комітетів відділів, управлінь і підприємств Кам’янець-Подільської міської ради. Головна мета роботи тендерних комітетів - максимальна економія державних коштів, формування ефективного та добросовісного конкурентного середовища, забезпечення відкритості та прозорості здійснення закупівель.

З метою формування ефективного конкурентного середовища та забезпечення прозорості здійснення закупівель, оголошення про заплановані закупівлі публікуються в інформаційному бюлетені «Вісник державних закупівель» та розміщуються на веб-порталі Міністерства економіки України. Також, надсилаються запрошення щодо участі для фізичних та юридичних осіб.

Протягом 2009 року торги оголошувалися на закупівлю: реконструкції, капітального та поточного ремонтів, продуктів харчування, лікарських препаратів та виробів медичного призначення, медичного обладнання, різноманітних послуг в сфері житлово-комунального господарства, послуг з оздоровлення та літнього відпочинку дітей. Загалом протягом дев’яти місяців проведено 51 процедуру закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти на загальну суму – 19,6 млн.грн.

Участь в процедурах закупівель прийняло 124 суб’єкти підприємницької діяльності, з них переможцями стали – 49. Здійснення закупівель товарів, робіт і послуг з використанням тендерних процедур дало можливість зробити якісний вибір та закупити товари, роботи та послуги за найнижчими цінами з тих цін, які були запропоновані учасниками.

Ефективність проведених торгів виражається в здешевлені закупівель товарів, робіт і послуг за 2009 рік на загальну суму 800 тис.грн. Нижчі ціни на продукти харчування та лікарські препарати дали змогу придбати більшу кількість товару на загальну суму річних призначень.

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 12