УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
З турботою про дітей.
Written by Alex Andrushchak   
p'yatnytsya, 30 zhovten` 2009

З давніх – давен відоме гасло: «Твоє здоров’я – в твоїх руках». Але щоб навчитися берегти здоров’я, треба знати про самих себе, про стан свого організму. Те, що в ранньому дитинстві закладається фундамент здорової людини – це аксіома.

Цілісно розглядається сьогоденні питання здоров’я дитини, як стан цілковитого фізичного, духовного і соціального благополуччя особистості. Саме з такого погляду розглядають здоров’я педагоги дошкільного навчального закладу № 5 «Олімпійський».

Дошкільний навчальний заклад № 5 «Олімпійський» відкрився в рік Олімпіади 1980 року, знаходиться в екологічно чистому, мальовничому куточку Руських фільварок.

На протязі багатьох років було, є і залишається одним із провідних завдань дошкільного закладу - охорона, збереження та зміцнення фізичного, психічного та духовного здоров’я дітей.

Девізом школи є: «Рух за дієвістю свого впливу може замінити будь – які ліки, але всі лікувальні засоби світу не в змозі замінити дії рухів».(Тіссо)

Пріоритетними завданнями Школи сприяння здоров’ю на навчальний рік є - формування культури особистості через емоційно – вольовий розвиток, соціальну адаптацію, розуміння пріоритету здорового способу життя, усвідомлення сили позитивного мислення.

Розробленням та реалізацією проекта «Школи сприяння здоров’ю» займалися всі учасники навчально – виховного процесу, керуючим органом була призначена Координаційна Рада, в склад якої входить – голова Координаційної Ради, завідуюча Олена Лисюк, заступник голови Координаційної Ради, вихователь – методист Оксана Гаврилюк, старша медсестра Валентина Фаліон, психолог Ольга Анфьорова, голова профкому Людмила Романюк, голова благодійного фонду «Щасливе дитинство» Наталія Бурлака , вихователь з фізичної культури Наталія Четвертак. Об’єм щоденних дозованих фізичних навантажень гармонійно поєднуються з традиційними елементами загартування . В якості основних засобів загартування використовуються природні фактори зовнішнього середовища - повітря, сонце, вода – за умов дотримання індивідуального підходу при виборі методів загартування, поступового збільшення сили впливу природних факторів, систематичності.

В тісній співпраці педагогів, батьківського колективу та громадськості, ми продовжуємо формувати мотивацію здорового способу життя через емоційно-вольовий розвиток, соціальної адаптації, формування особистості лідера, фізично та психічно здорової людини.

У батьків і педагогів нашого дитячого садка є спільна мета – виховувати всебічно розвинену гармонійну особистість, здатну реалізувати себе у громадянському та професійному аспектах.

  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
13 guests online