УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Святкування 65-річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників
Написал Alex Andrushchak   
03.11.09

28 жовтня у місті відбулися урочистості з нагоди 65-річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників. У програмі свята відбулися такі заходи:

- презентація книги «Солдатська слава не погасне», приурочена 65-річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників;

- святкові урочистості «Це пам'ять, яку залишила війна» проходили у міському будинку культури. На адресу визволителів лунали слова вітань секретаря Кам’янець-Подільської міської ради Аносова М. Д., а також голови Ради ветеранів Рогаля Л. І.

Цього ж дня у місті Хмельницькому у сесійній залі ОДА відбулася зустріч голови обласної державної адміністрації І.Гавчука, Хмельницького міського голови С.Мельника, представників обласної ради та ради ветеранів з Героями Радянського Союзу, повними кавалерами ордена Слави, нагородженими медалями «За відвагу», керівниками міських, районних Рад організацій ветеранів України, інших громадських ветеранських організацій. Місто Кам’янець-Подільський представляли Кур’ян Василь Матвійович (інвалід війни, нагороджений орденом «За мужність», медаллю «За бойові заслуги») Гончаров Петро Сергійович (Медаль «За бойові заслуги») та Рось Іван Федотович (Орден «Червоної зірки», медаль «За бойові заслуги».

Вітаючи ветеранів голова ОДА І.Гавчук підкреслив необхідність об’єднання суспільства навколо вічних цінностей, однією з яких є повага та гордість за велику Перемогу. З нагоди урочистостей до 65-річниці визволення області та України від німецько-фашистських загарбників Почесну грамоту та цінний подарунок отримав Рось Іван Федотович. Після виступів, привітань та вручення нагород ветерани відвідали військову частину А4239, де поклали квіти до пам’ятного знаку на місті поховання в’язнів фашистських концтаборів, оглянули виставку озброєння. Урочистості продовжились тематичною концертною програмою та святковим обідом.

У місті Кам’янці-Подільському відбулася презентація книги «Солдатська слава не погасне», приурочена 65-річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників.

Святкові урочистості «Це пам'ять, яку залишила війна» проходили у міському будинку культури. На адресу визволителів лунали слова вітань секретаря Кам’янець-Подільської міської ради Аносова М. Д., а також голови Ради ветеранів Рогаля Л. І.

Завершились урочистості святковим концертом.

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 9