УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Управління житлово-комунального господарства інформує
Написал Administrator   
03.11.09

15 жовтня 2009 р. згідно розпорядження міського голови від
06.10.2009 р. № 712-р розпочато опалювальний сезон в місті.

Комунальне господарство Камянця

Відповідно до правил технічної експлуатації теплових установок і мереж в першу чергу до централізованого теплопостачання підключено лікувально-профілактичні установи, дитячі дошкільні і загальноосвітні заклади з послідовним підключенням житлових будинків і об’єктів соціальної сфери.

Станом на 30 жовтня на всі житлові будинки комунальної власності з централізованим опаленням подається теплоносій. Є перебої з теплопостачанням тільки окремих квартир, які відбуваються з вини самих мешканців будинків. Щоб система теплопостачання житлового будинку працювала, необхідно стравлювати повітря з трубопроводів через спеціальні пристрої, які встановлені в квартирах верхніх поверхів. Але, із-за відсутності мешканців в цих квартирах або незрозумілого небажання надати доступ працівникам теплопостачальної організації в свої квартири, потерпають без тепла їхні сусіди нижче розташованих квартир.

На жаль, такі випадки цими днями сталися в житлових будинках по просп. Грушевського, 34, 72, вул. Червоноармійська, 42, вул. Лесі Українки, 75, вул. Космонавтів, 5 та інших.

Шановні кам’янчани!

Просимо шанобливо і добросусідськи ставитися до своїх співмешканців по будинку. По першому проханню працівників теплопостачального підприємства надавати доступ в свої квартири, щоб їм не приходилося застосовувати право несанкціонованого доступу згідно ст. 17 Закону України „Про житлово-комунальні послуги” з усіма наслідками цього доступу.

Якщо в ході опалювального періоду кам’янчан цікавить стан опалення будинку, в якому ви проживаєте, ви можете звернутися за інформацією до теплопостачальної організації ЗАТ „Тепловоденергія” в диспетчерську службу за телефонами 3-49-20, 3-49-40, 1565, 1567.

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 9