УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Контроль за дотриманням правил торгівлі у торговельній мережі міста не припиняється
Автор: Alex Andrushchak   
04.11.09

Відділ торгівлі та захисту прав споживачів управління економіки організовує перевірки по контролю за дотриманням Правил торгівлі у торговельній мережі міста.

28 жовтня проведено перевірки з участю працівників відділу торгівлі, управління ветеринарної медицини та міськвідділу міліції щодо дотримання суб’єктами підприємницької діяльності правил торгівлі на ринку КВЗП «Кам’янець-Подільський».

Виявлено, що на центральному ринку підприємці реалізовували ковбасні вироби в асортименті на суму 450.00 грн. без наявності документів, що підтверджують якість та безпеку продукції.

Підприємець реалізовувала салати в асортименті на суму 50.00 грн. без наявності дослідження лабораторії ветеринарної медицини ринку. Продукцію заборонено до реалізації. На підприємців складено протоколи про адмінпорушення, які направлено на розгляд адміністративної комісії при міськвиконкомі.

За виявлені порушення ветеринарного законодавства при реалізації м’ясо-ковбасних виробів та продукції тваринного походження на підприємців накладено штрафні санкції у сумі по 51.00 грн. кожному ( 153 грн.).

29 жовтня працівниками відділу торгівлі управління економіки та міської санепідемстанції здійснено перевірки по дотриманню суб’єктами господарювання вимог законодавства при реалізації продуктів харчування в закладах торгівлі центральної частини міста. Порушення правил торгівлі та санітарного законодавства стосувались:

у міні-маркеті «Нектар» по вул. Вокзальна, 93, підприємцем реалізовувались продукти харчування без дотримання санітарних вимог: вареники та заварні тістечка без відповідних документів, продукти зберігались на прилавку без захисту харчовою плівкою, в двох працівників магазину не проведений черговий медогляд. В приміщенні магазину знаходяться 4 столики зі стільцями, за якими відвідувачі магазину розпивають спиртні напої, дозвіл на здійснення даного виду діяльності підприємець не отримував. Рішення по виявлених фактах порушень буде прийнято комісією міської СЕС протягом тижня, оскільки підприємець відмовився підписати протокол.

у магазині «Надія» по вул. Вокзальна, 93, на момент перевірки встановлено відсутність санітарних книжок двох працівників, що свідчить про несвоєчасне проходження медогляду, працівників заборонено допускати до роботи до повного проходження медогляду, складено протокол про накладення штрафу на 102 грн.;

у магазині-барі «Струмок» по вул. Д.Галицького,15, виявлено шоколадні вироби «Кіндер Сюрприз», рулет, десерт «Бонжур» та пластівці з вичерпаними термінами реалізації. Неякісні продукти знято з реалізації, на підприємця складено протокол та накладено штраф у 102 грн.;

в кіоску на розі пр. Грушевського і вул. Соборної, реалізовувались хот-доги, пиво і квас на розлив без дозволу міської СЕС.; аналогічні порушення виявлено і в кіоску по вул. князів Коріатовичів, 19 (територія автовокзалу). В обох випадках комісією заборонено реалізацію не узгодженої з СЕС продукції, на підприємців складено протоколи та штраф по 102 грн. кожному;

  Коментарі відсутні.
Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
8 гостей