УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Винесено постанову на користь територіальної громади
Written by Ruslan Nazarets   
sereda, 11 lystopad 2009

За процесом повернення цілісного майнового комплексу КП “Кам’янець-Подільськтеплокомуненерго” спостерігає вся територіальна громада міста. Інформація про хід судового розгляду даної справи постійно висвітлюється в засобах масової інформації.

Наразі хочемо повідомити, що 8 жовтня 2009 року у Вищому господарському суді України відбувся розгляд касаційної подання прокуратури Хмельницької області на постанову Житомирського апеляційного господарського суду від 23 червня 2009 року у справі за позовом прокурора міста Кам’янця-Подільського в інтересах держави в особі Кам’янець-Подільської міської ради до ЗАТ “Тепловоденергія” про визнання недійсним договору оренди цілісного майнового комплексу та зобов’язання повернути цілісний майновий комплекс.

За результатом розгляду касаційного подання прокуратури, Вищим господарським судом України винесено постанову №7/4788 на користь територіальної громади. Даною постановою скасовано постанову Житомирського апеляційного господарського суду від 23 червня 2009 року по даній справі і залишено в силі рішення господарського суду Хмельницької області від 14 жовтня 2008 року, яким визнано недійсним договір оренди цілісного майнового комплексу і зобов’язано ЗАТ “Тепловоденергія” повернути цілісний майновий комплекс КП “Кам’янець-Подільськтеплокомуненерго” Кам’янець-Подільській міській раді.

Керівництво ЗАТ “Тепловоденергія” не влаштовує винесена постанова, тому воно вирішили звернутися до Верховного Суду України.

  No Comments.
You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
6 guests online