УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Чи дослухається область до пропозицій кам’янчан в розвитку туризму?
Написал Ruslan Nazarets   
11.11.09

На минулому тижні відбулася колегія обласної державної адміністрації, яка з поміж основних питань розглянула питання розвитку туризму на Хмельниччині. Область має значний туристичний потенціал, зокрема третє місце в Україні за кількістю пам’яток архітектури, четверте місце за кількістю рекреаційних та природних багатств тощо. Однак, цей потенціал в туристичних цілях на території області використовується зовсім не ефективно. Про це говорили учасники цього заходу.

Кам’янець-Подільський на колегії представляли міський голова Анатолій Нестерук, його заступник Олег Демчук та начальник управління міжнародних зв’язків та туризму Віктор Травінський. Останній, зокрема, розповів про концепцію розвитку туризму в нашому місті за останніх 10 років, яка зацікавила членів колегії і була представлена як приклад для впровадження на території області.

Кам’янець вніс наступні пропозиції: розробити Програму розвитку туризму на Хмельниччині за участю провідних спеціалістів галузі, передбачити в обласному бюджеті статтю «Популяризація туристичних можливостей області», (забезпечивши за рахунок неї участь в туристичних виставках-ярмарках, видання туристичного путівника по області, встановлення білбордів туристичного спрямування), а також передбачити кошти на підтримку фестивальних заходів, (добре було б, якби область придбала сцену), започаткувати проведення заходу «Хмельниччина відкриває туристичний сезон», розробити туристичні маршрути по області.

Цікавим виявилося питання використання можливостей Хмельницького аеропорту для залучення іноземних туристів, тому що їх кількість залежить від вирішення транспортної проблеми. Однозначної відповіді отримано не було.

Проектів для розвитку туризму на Хмельниччині вистачає, але чи вистачить сили волі в обласної влади показати приклад для їх втілення.

На звернення міської влади щодо використання можливостей Хмельницького аеропорту для залучення іноземних туристів, прийшла відповідь за підписом заступника голови обласної ради Олега Хавронюка, що в цьому році передбачено кошти в сумі 250 тисяч гривень для ремонту злітної полоси. Ось, тільки невідомо в чиїй власності має перебувати аеропорт. « Боротьбу» за це ведуть три структури – обласна рада, обласна адміністрація, та міська влада Хмельницького. Але поки що від цього нікому не легше.

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 16