УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Підсумки опитування: Краще таксі Кам'янця-Подільського
Written by Ruslan Nazarets   
ponedilok, 16 lystopad 2009
Краще таксі Кам'янця-Подільського
Яке найкраще таксі у Кам'янці-Подільському?
   Радіотаксі 1584
0%
   Радіотаксі 1579
3.1%
   Радіотаксі 1562
20.93%
   Радіотаксі 1555
27.13%
   Радіотаксі 1506
48.84%


Стартувало нове опитування "Скільки Вам років?". Проголосуйте і дізнайтесь, яка найактивніша вікова категорія наших відвідувачів.

 
Discuss (4 posts)
Підсумки опитування: Краще таксі Кам'янця-Подільського   22.12.2011 [07:15:24]
Обсуждение статьи: Підсумки опитування: Краще таксі Кам'янця-Подільського

Цитата:
Відділом доріг та пасажирських перевезень департаменту житлової політики доріг та інфраструктури разом з працівниками фінансового управління та департаменту економіки, представниками ДАІ, Головтрансінспекції, податкової інспекції, податкової міліції систематично проводяться перевірки перевізників таксі на предмет виявлення перевізників, які здійснюють підприємницьку діяльність без дозвільних документів. Протягом листопада 2011р. було перевірено понад 100 суб’єктів господарювання, які надають, послуги таксі. За результатами перевірок складено протоколи на 14 водіїв у які працювали без дозвільних документів. На порушників чекають штрафи від 510 до 1700 гривень. Перевірки тривають.

http://dzkg-kp.km.ua/news/0/1/83.htm
#44116
RE: Підсумки опитування: Краще таксі Кам'янця-Подільського   22.12.2011 [10:29:05]
Іноді таке приїде, що страшно сідати! Старі машини, яким по 20-30 років: двері не закриваються, сидіння продавлені, мотор реве... добивають старі лахи. Від 1506 теж пару таких приїздило.
#44133
RE: Підсумки опитування: Краще таксі Кам'янця-Подільського   31.01.2013 [10:34:11]
Цитата:
Як розповів начальник управління Богдан Свіщовський, тепер з'явилася можливість виведення з ринку таксі нелегальних перевізників, які на сьогоднішній день становлять близько 80 відсотків, а також перевізників, що надають неякісні послуги. Передбачені рейдові перевірки автомобілів «з ознаками таксі» на предмет наявності у них відповідної ліцензії.
Для таких перевізників будуть застосовуватися штрафні санкції. Так, мінімальний розмір штрафу для "таксиста-нелегала" становить 1700 гривень, максимальна міра - конфіскація автомобіля. Якщо порушення зафіксовано у легального водія таксі, йому загрожує штраф у розмірі від 510 до 1700 гривень.
...
За коментарем з цього приводу ми звернулися до завідувача відділу доріг та транспортних перевезень Кам’янець-Подільської міської ради Сергія Дергунова:
«Тіньові таксисти» - це дійсно проблема і не лише нашого міста. На жаль, місцеве самоврядування не має важелів впливу на них. Наразі це пряма компетенція Укртрансінспекції та податкової служби. Скажімо, з маршрутними таксі зовсім інша ситуація. Міськрада після обговорення вирішує, який пасажиропотік на тих чи інших маршрутах, скільки автомобілів потрібно на місто, вимоги до них. Ми контролюємо цей процес. З таксистами все по-іншому, адже вони навіть не проходять щоденний медичний огляд та технічний огляд автомобіля, а «тіньові таксисти» взагалі самі собі господарі: виїжджають, коли хочуть, на чому хочуть, створюють нездорову конкуренцію законним таксистам та ще й не платять ніяких податків. Так не повинно бути».

http://www.fortecia.com/news/809-tinevitaxi.html
#66985
RE: Підсумки опитування: Краще таксі Кам'янця-Подільського   03.02.2013 [12:08:31]
Можна подумати, що Дергунов і товариші не знають хто і як здійснює послуги таксі в Кам'янці. Знають, тому і відбуваються загальними фразами.
#67147

You need to login or register to post comments.
< Prev   Next >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
We have
6 guests online