УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нема подій
Хмельницька міська рада підтримала вимогу ВО “Свобода” скасувати угоду з Євросоюзом про реадмісію
25.11.09
 

Хмельницька міська рада підтримала вимогу ВО “Свобода” скасувати угоду з Євросоюзом про реадмісію і зупинити нелегальну міграцію

25 листопада відбулася чергова сесія Хмельницької міської ради. Голова Хмельницької обласної організації ВО “Свобода”, депутат міської ради Ігор Сабій озвучив вимогу обласної організації ВО “Свобода” до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України зупинити нелегальну міграцію та скасувати угоду з Євросоюзом про реадмісію.

Ігор Сабій запропонував депутатам міської ради підтримати вимогу та надіслати відповідне звернення центральним органам влади від імені Хмельницької міської ради.

Пропозиція ВО “Свобода” отримала підтримку міських обранців і вони прийняли рішення надіслати звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України у редакції, запропонованій Хмельницькою обласною організацією ВО “Свобода”. 

 

Президенту України

В.Ющенко

 

Премєр-міністру України

Ю.Тимошенко

 

Голові Верховної Ради України

В.Литвину

 

Звернення

 

За останні роки з України в пошуках роботи виїхало 7 мільйонів працездатних українців, а на територію України заїхали мільйони мігрантів з країн Африки, Азії та Кавказу. Ми перестаємо бути господарями своєї землі. Нелегальні мігранти несуть нам хвороби, наркотики, безробіття та перетворюють вулиці наших міст на осередки злочинності та розгулу етнічної мафії. На місці колишніх військових містечок будуються гуртожитки для нелегалів – завтра їх будуть заселяти в наші оселі.

Ця тема не є новою і для Хмельницького. Відсутність своєчасної реакції на проблему може призвести до непередбачуваних наслідків у місті, адже наші ринки завжди притягували і притягують вихідців зі Сходу, які вже зараз почувають себе у нас господарями.

Згідно з Угодою між Україною та Європейським Співтовариством про реадмісію осіб году ратифіковано Законом 116-VI (116-17) від 15.01.2008), з 1 січня 2010 року Україна зобов'язалася приймати у себе всіх нелегальних мігрантів, які потрапили до ЄС через український кордон. Наша держава змушена утримувати їх у себе або відправляти додому коштом українських платників податків, а це, як мінімум, тисяча доларів за особу. Експерти вже підрахували, що наступного року в Україні отабориться щонайменше 150 тисяч нелегалів з Центральної Азії та Африки. Більшість цих мігрантів потрапляють в Україну транзитом із Росії, Білорусі чи Кавказьких держав, однак повернути їх туди Україна не зможе - ці країни, на відміну від нашої, не підписували з ЄС угоди про реадмісію. Більше того, Україна зобов'язалася приймати чужих нелегалів, не уклавши водночас потрібних угод про реадмісію з тими країнами, з яких ідуть найбільші потоки мігрантів. Ми будемо змушені годувати чужих нелегалів, не маючи навіть правових підстав відправити їх на батьківщину. Незважаючи на те, що Україна має голодну армію та знаходячись у катастрофічному економічному стані, наша держава змушена буде витрачати сотні мільйонів доларів на утримання та депортацію нелегалів.

Хмельницька міська рада звертається з проханням до Верховної Ради України, Президента України та Кабінету Міністрів України негайно вжити наступних заходів для відвернення катастрофи, загроза якої вже нависла над Україною:

1. Скасувати Угоду між Україною та Європейським Співтовариством про реадмісію осіб (Угоду ратифіковано Законом 116-VI ( 116-17 ) від 15.01.2008).

2. Ухвалити новий Закон про громадянство, згідно з яким громадянство надаватиметься тільки тим особам, що народилися в Україні або є етнічними українцями, які повернулися з-за кордону для постійного проживання і роботи в Україні.

3. Посилити охорону східного кордону України, перекрити усі канали потрапляння нелегалів на територію України".

З повагою депутати Хмельницької міської ради

 

 

 
Обговорення (1 коментарів)
Хмельницька міська рада підтримала вимогу ВО “Свобода” скасувати угоду з Євросоюзом про реадмісію   07.12.2009 [07:23:29]
** Обговорення статті: Хмельницька міська рада підтримала вимогу ВО “Свобода” скасувати угоду з Євросоюзом про реадмісію **

Це вірно, взяти тільки м.Одеса 7 кілометр у кожному контейнері "хазяїн" як вони себе називають як не турок то араб а наші жінки біля них бігають.
#13793

Вам необхідно авторизуватись або зареєструватись, щоб розміщувати коментарі.
< Попер.   Наст. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Кам'янець-Подільський
Блог
Політика
Комуналка
Статті
Каталог підприємств
Фото
Пошук на сайті
Листівки
Форум
Фестивалі
Карта сайта
Веб-майстру
Групи
Гостьова книга
Бронювання готелів
Партнери сайту
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
сторінку переглядають:
17 гостей