УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Анатолій Нестерук побував на конференції з питань захисту клімату «Кліматичний альянс»
Написал Alex Andrushchak   
02.12.09

18-19 листопада міський голова Анатолій Нестерук в складі представників Асоціації енергоефективних міст України прийняв участь у роботі Комунальної конференції на захист клімату «Кліматичного альянсу» м.Гамбург(Німеччина).

У перший день учасники розглянули питання системного моніторингу захисту клімату на муніципальному рівні. Такий програмний продукт допомагає німецьким містам та громадам здійснювати аналіз та отримувати системну інформаційну підтримку у впровадженні та реалізації заходів на захист клімату.

Робота другого дня конференції була присвячена розгляду широкого спектру екологічної проблематики та питань захисту клімату: рекомуналізація систем забезпечення енергією, ініціативи захисту клімату федерального уряду Німеччини, солярне міське планування, рішення для електромобільності, розвиток міст з урахуванням тенденцій змін клімату, земельні округи як промотори екологічних проектів.

Представлення гостей – Асоціації енергоефективних міст України, викликало широке зацікавлення учасників конференції. Керівництво «Кліматичного альянсу» проінформувало присутніх про спільний проект з українськими партнерами, в рамках якого у січні місяці наступного року у Львові пройде семінар за участю німецьких спеціалістів. Вагомою частиною проекту є налагодження енергетичного партнерства поміж німецькими та українськими містами. Зокрема, у ході переговорів у Гамбурзі було досягнуто принципової згоди щодо такого побратимства між Камянцем-Подільським та Тюбінгеном, Луцьком та Кілем, Долиною та Ноймарктом-ін-дер-Оберпфальц. Окрім того, у перспективі майбутньої співпраці між Асоціацією енергоефективних міст України та «Кліматичним альянсом»- адаптація та впровадження в Україні програмного продукту ECO2 Region для моніторингу та балансових зведень викидів вуглекислого газу, проведення спільних тренінгів та семінарів, організація обмінів між українськими та німецькими партнерами у сфері енергозбереження.

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 12