УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
Новини від управлінням містобудування та архітектури Кам'янця-Подільського
Написал Alex Andrushchak   
03.12.09

12 листопада 2009 року відбулось виїзне засідання конкурсної комісії з проведення конкурсів з набуття права на відтворення втраченої історичної забудови на території НІАЗ «Кам’янець», на якому розглянуто питання відбудови втраченої історичної забудови за адресами вул. Довга, 2/1 і пл. Польський ринок, 10.

20 листопада пройшла зустріч робочої групи щодо попередньої перевірки готовності багатоповерхових житлових будинків до прийняття в експлуатацію за адресами: на розі вул. Драгоманова – вул. Гагаріна - 80-квартринй 9-поверховий житловий будинок, вул. Годованця, 11 – 52-квартрний 9-поверховий житловий будинок.

19 листопада - виробнича нарада з питання монтажу та подальшої експлуатації ліфтів у багатоквартирних житлових будинках на території міста.

17 листопада відбулось засідання комісії з розгляду заяв суб’єктів підприємницької діяльності на розміщення майданчиків для тимчасової торгівлі. За результатами розподілу місць на розміщення майданчиків для торгівлі сувенірною продукцією на площі Польський ринок підготовлено на розгляд виконавчого комітету міської ради 14 проектів рішень про дозвіл на розміщення майданчиків. 5 претендентам відмовлено в зв’язку з відсутністю місць.

Тривають підготовчі роботи по будівництву льодового катка на розі вулиць Васильєва та Нігинське шосе. Керівником проекту виступає головний архітектор міста Ткачук А.О.

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 11