УкраїнськаРусскийEnglish
Кам'янець-Подільський
Переказати кошти для допомоги Збройним Силам України з платіжної картки (Національний банк України)
 
Пульс Кам'янця-Подільського на Facebook - група Камянець-Подільський Онлайн
 
У календарі:
Нет событий
В Кам'янці-Подільському відбувся семінар „Адаптація до змін клімату”
Написал Alex Andrushchak   
17.12.09

Семінар „ Адаптація до змін клімату ” спільно організовано Центром сталого розвитку та екологічної освіти (м.Київ), Кам’янець-Подільською міською радою, міською молодіжною громадською організацією «Зелені Товтри» та Програмою імені сенатора Фулбрайта в Україні ( США) проходив 5 грудня в сесійній залі міської ради.

Подія підтримана малим грантом Посольства США в Україні для випускників Американських програм з освіти та проходить в рамках Інформаційної ініціативи із змін клімату для молоді, FYI 2009 Climate Change Conference Alumni Competition», що підтримується Державним Департаментом США

Мета семінару - ознайомити державних службовців, викладачів, представників громадських організацій із основними ознаками змін клімату, впливом змін клімату на стан водних ресурсів, ознайомитися із науковими дослідженнями з даного питання, в першу чергу із прикладами прояву змін клімату в Україні.

Захід відбувся в рамках підготовки України до Самміту з клімату, що проходитиме в грудні 2009 року в м.Копенгагені ( Данія). На зустрічі сторін в Копенгагені планується розглянути та підписати новий міжнародний документ із змін клімату, який буде регулювати ці питання після 2012 року, коли закінчується дія Кіотського Протоколу до Рамкової Конвенції ООН із змін клімату.

Серед учасників тренувального заняття є перший заступник містра з питань житлово-комунального господарства, державні службовці Кам’ янець-Подільської міської ради, члени міських громадський організацій, викладачі та студенти Кам’янець-Подільського національного університету ім. Івана Огієнка, та учні військового ліцею з посиленою підготовкою.

  Нет комментариев.
You need to login or register to post comments.
< Пред.   След. >

Дизайн та розробка Logic Land Ltd.

Меню
Каменец-Подольский
Блог
Политика
Коммуналка
Статьи
Каталог предприятий
Фото
Поиск на сайте
Открытки
Форум
Фестивали
Карта сайта
Веб-мастеру
Группы
Гостевая книга
Бронирование гостиниц
Партнеры сайта
Інформери
Кам'янець-Подільський online
Обмін лінками - отримати код »


Фото
Експорт новин
Новини (RSS 1.0)
Новини (RSS 2.0)
Блог (RSS)
Форум (RSS)
Хто на сайті?
Сейчас на сайте:
Гостей - 9